Вярно ли е, че Е36-иците били с много слаба предница?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 31 Авг 2005, 22:25

Също провери предни амортисьори :idea: Били и те слабо място :roll: За нещастие и аз ще търся сега,понеже се оказаха изпуснали :help: А доста неприятно да ти поднася предницата,особено като се кара бързичко :(
One passion,one car,one life...

кандидат ентусиаст
Аватар

......

Мнение от jordan » 01 Сеп 2005, 0:17

предницата била слаба?друг път!я помислете реално коя предница е по слаба на бмв от 9 части или на някоя японка с 3 пъти по толкова?конструкцията с ъгловите носачи е добре измислена.
Човек се учи докато е жив,но никога не е късно да стане за резил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 01 Сеп 2005, 22:40

Мога да коментирам само относно предницата- поне аз като купих колата и стигнах с поддръжката до предницата се учудих доста :arrow: нищо освен амортесьорите не беше за смяна след 247х км. Лично аз не познавам някой с Е36 който да се оплаква от слаба предница на колата- нищо не е вечно и се сменя в даден момент, но не по-често отколкото на другите коли- само че често е по-скъпичко. А и не забравяй какви са ни пътищата... И зависи как караш все пак. Относно ДВГ-то не коментирам, понеже имам щастието да карам М50Б25 :D , но в общи линии хидр. повдигачи са проблема при М40.

Я наистина някой да каже колко струва тая хидравлична рейка, че да се подготвя психически и финансово за евентуален непредвиден разход по колата
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 02 Сеп 2005, 5:13

Ве слаба е деа аз още съм с оригиналните аморт(така мисля не вярвам някой преди мене да ги е сменил пак с орг.) само от 95та са и още бачкат......слаба раота по наше му дет се вика една дума афиф раота :shock:

Потребител
Аватар

bmw

Мнение от zul_fan » 21 Окт 2005, 2:22

братле, ако искаш да караш BMW си купи BMW; ако искаш да ти излезе евтино си купи toyota
ТРИТЕ БУКВИ
всичко друго е компромис

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 21 Окт 2005, 8:38

bmwdriver написа:Колега,само да не си ме разбрал неправилно-М42 е моят избор сред
18-ките :idea: Иначе не бих си сменил 6-ка за нищо на света....е освен за
по-нов и с по-голям обем :lol:

Абсолютно съм съгласен с колегата. Що не помислиш за варианта с шестак?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

Мнение от petio » 21 Окт 2005, 12:34

Момчета не знам какво разбирате под слаба предница, но по нашите пътища и танк няма да удържи. Значи на Пасата ми за 20х. километра доста се поразтропа. На БМВ-то за 22х. изминати през тази година всичките и то лятото пак се поразтропа - шарнири, накрайници, тампони, дори и амортесьорите са заминали и за зимата ме чака сериозен ремонт. Та Пасата по принцип е една от най-здравите коли и понесе по същия начин родните трапища. Значи за мен няма разлика между двете като здравина.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 21 Окт 2005, 13:14

Това със слабата предница е за темата "НАй-смешното което сте чували за BMW" Първо прдницате е проектирана уникално, за да вози идеално!С тези два ГОЛЕМИ шарнира, окачването няма нищо общо с това на WV.Всяка предница се разваля по нашите пътища - просто е въпрос на време, Но при нашите Е36 времето за което се разбива предницата е доспта по дълго в сравнение с много други автомобили.Карал съм Опел, WV, Fiat, Ford, Shevrolet само в градски условия, но Е36 ги превъзхожда И по отношение на предницата!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Окт 2005, 11:19

XaMaB написа::OT:
как се разбира че са за смяна повдигачите?
Като почнат да тракат?
бате, не питай ,а чукай на дьрво да не ти се случва ,щото на мене ми се случи да ги сменям заедно с вала ,клапаните и семеринга и частите + смяната = 2000 лв. А колкото за слаба предница на Е 36 - за Бьлгария всяка предница е слаба , но предницата на БМВ не е толкова слаба колкото на пежо,ситроен и рено

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 22 Окт 2005, 13:38

С казаното до тук:
Трябва да се подготвиш за сериозен ремонт един ден :!:
БМВ-то си е БМВ :!:
Помисли и...режи :!:

Предишна

Назад към E36