Вярно ли е, че Е36-иците били с много слаба предница?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
......
предницата била слаба?друг път!я помислете реално коя предница е по слаба на бмв от 9 части или на някоя японка с 3 пъти по толкова?конструкцията с ъгловите носачи е добре измислена.
Човек се учи докато е жив,но никога не е късно да стане за резил
Мога да коментирам само относно предницата- поне аз като купих колата и стигнах с поддръжката до предницата се учудих доста
нищо освен амортесьорите не беше за смяна след 247х км. Лично аз не познавам някой с Е36 който да се оплаква от слаба предница на колата- нищо не е вечно и се сменя в даден момент, но не по-често отколкото на другите коли- само че често е по-скъпичко. А и не забравяй какви са ни пътищата... И зависи как караш все пак. Относно ДВГ-то не коментирам, понеже имам щастието да карам М50Б25
, но в общи линии хидр. повдигачи са проблема при М40.
Я наистина някой да каже колко струва тая хидравлична рейка, че да се подготвя психически и финансово за евентуален непредвиден разход по колата

Я наистина някой да каже колко струва тая хидравлична рейка, че да се подготвя психически и финансово за евентуален непредвиден разход по колата
BMW & RAMMSTEIN RULES

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ве слаба е деа аз още съм с оригиналните аморт(така мисля не вярвам някой преди мене да ги е сменил пак с орг.) само от 95та са и още бачкат......слаба раота по наше му дет се вика една дума афиф раота 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
bmw
братле, ако искаш да караш BMW си купи BMW; ако искаш да ти излезе евтино си купи toyota
ТРИТЕ БУКВИ
всичко друго е компромис
всичко друго е компромис
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Момчета не знам какво разбирате под слаба предница, но по нашите пътища и танк няма да удържи. Значи на Пасата ми за 20х. километра доста се поразтропа. На БМВ-то за 22х. изминати през тази година всичките и то лятото пак се поразтропа - шарнири, накрайници, тампони, дори и амортесьорите са заминали и за зимата ме чака сериозен ремонт. Та Пасата по принцип е една от най-здравите коли и понесе по същия начин родните трапища. Значи за мен няма разлика между двете като здравина.
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Това със слабата предница е за темата "НАй-смешното което сте чували за BMW" Първо прдницате е проектирана уникално, за да вози идеално!С тези два ГОЛЕМИ шарнира, окачването няма нищо общо с това на WV.Всяка предница се разваля по нашите пътища - просто е въпрос на време, Но при нашите Е36 времето за което се разбива предницата е доспта по дълго в сравнение с много други автомобили.Карал съм Опел, WV, Fiat, Ford, Shevrolet само в градски условия, но Е36 ги превъзхожда И по отношение на предницата!
бате, не питай ,а чукай на дьрво да не ти се случва ,щото на мене ми се случи да ги сменям заедно с вала ,клапаните и семеринга и частите + смяната = 2000 лв. А колкото за слаба предница на Е 36 - за Бьлгария всяка предница е слаба , но предницата на БМВ не е толкова слаба колкото на пежо,ситроен и реноXaMaB написа::OT:
как се разбира че са за смяна повдигачите?
Като почнат да тракат?
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
С казаното до тук:
Трябва да се подготвиш за сериозен ремонт един ден
БМВ-то си е БМВ
Помисли и...режи
Трябва да се подготвиш за сериозен ремонт един ден

БМВ-то си е БМВ

Помисли и...режи

25 мнения