странен теч

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Re: странен теч

Мнение от BiTurbo » 28 Апр 2010, 13:24

ивчо3 написа:
BiTurbo написа:
ивчо3 написа:Нещо не съм уточнил както трябва. Става въпрос за голямата ел. перка, не за малката пред радиатора. Твоята кола е с виско на помпата и ел. перка за охлаждане на радиатора на климатика.

:nono: :nono:

Моята кола е с една ел.перка и за двата радиатора (климатик и охлаждане), оригинално е така и е с оригинален климатроник (дигиталния).

Освен моята кола да не е с оригиналната перка. Все пак ще пробвам на загрял мотор с работеща перка и включен климатик да видя дали ще продължи да се върти, след гасене.

Начи аз веднъж само съм я виждал да работи 10сек. след гасене и тва беше при 42градуса жека навън и като я вкарах в гаража и загасих и онова си духа още малко и после спря. Иначе мисля, че перката върти винаги като си пуснал климатика (не зависимо загрял или незагрял мотор) на 1ва степен, а ако загрее мотора и е нужно допълнително охлаждане на радиатова пуска и 2ра степен, поне аз това съм установил при мен.

......малко отклонихме темата на човека, но нищо
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 30 Апр 2010, 10:01

jbankov написа:
metodi80 написа:Смени си капачката! (или пробвай с друга от колега.... , на твое място до сега да съм го направил ....)

еми и аз това му казвам,да дойде да пробва с мойта,той пича явно няма зор :mhihi:

не бе на зор съм ама все не остава време а и гледам да я спирам на равно :mhihi: драсни един gsm да пробвам с твойта междудругото имам още 1 купих я от тук ще пробвам и нея

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да цирикат!!!
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от kapi_88 » 06 Май 2010, 15:16

ако си я препалжал до горе 100% ти е раздуло казанчето
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.

Предишна

Назад към E36