Мама ми купи днес... М Пакет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
......
Еми евала за М-пакета..........ще кажа на Оги да не се занимава с калкулиране на приемлива цена за такъв при него........щото разбрах, че си се интересувал............
.Много добри джанти видях тия дни на едно червено Е-30 СО регистрация-пак разбрах, че са от тебе "на сметка"
А аз иначе едни кешаре чакам от тебе ама знам ли......
Е 90 видях едно черно днес с ЕВ рег. табела-да си идвал по София тия дни???? Или е другият пич кандидат за Е 90 форума, за който говореше???Ма айде да не се занимаваме............, че ще стане скъпо

А аз иначе едни кешаре чакам от тебе ама знам ли......
Е 90 видях едно черно днес с ЕВ рег. табела-да си идвал по София тия дни???? Или е другият пич кандидат за Е 90 форума, за който говореше???Ма айде да не се занимаваме............, че ще стане скъпо

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Баткото с тояжката
- кандидат ентусиаст
-
Re: ......
Тоо Cool написа:Е 90 видях едно черно днес с ЕВ рег. табела-да си идвал по София тия дни????
Мисля, че не е бил той.

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
ре
Милко за пореден път неуместен коментар!
ВЪПРОСНОТО "КЕШАРЧЕ" ГО ЧАКАМ АЗ Т. Като Нито писмо от теб нито нищо! Аз парите кога ще си взема! Хем дисковете, които върна са точно за твоята кола, хем ме нахендри със 100лв. (кой ги е изтеглил с твоята лична карта и подпис така и не се разбра, но щом не пращаш декларацията то става ясно)! ЧЕ И СИ НАГУЛ ДА ЗАНИМАВАШ ХОРАТА С ТВОЙТЕ ДИВОТИИ! Аре малко по-полека! И за да им стане на всички ясно що за стока си като изтегля файла от каталога на Брембо ще пусна инфо какво съм ти дал (със снимки) какво си казал, че не става и двете бележки как си взимаш парите по 2 пъти, че и постваш във форума глупости!!!
Аре бате, от такива приятели като тебе нема нужда!!!
ВЪПРОСНОТО "КЕШАРЧЕ" ГО ЧАКАМ АЗ Т. Като Нито писмо от теб нито нищо! Аз парите кога ще си взема! Хем дисковете, които върна са точно за твоята кола, хем ме нахендри със 100лв. (кой ги е изтеглил с твоята лична карта и подпис така и не се разбра, но щом не пращаш декларацията то става ясно)! ЧЕ И СИ НАГУЛ ДА ЗАНИМАВАШ ХОРАТА С ТВОЙТЕ ДИВОТИИ! Аре малко по-полека! И за да им стане на всички ясно що за стока си като изтегля файла от каталога на Брембо ще пусна инфо какво съм ти дал (със снимки) какво си казал, че не става и двете бележки как си взимаш парите по 2 пъти, че и постваш във форума глупости!!!
Аре бате, от такива приятели като тебе нема нужда!!!
re
Не знам какво точно не им е на далавера на Джантите на Васко, но все пак да питаме другите:
Колеги, какво Ви се струва неизгодно в това НЕРАЗОПАКОВАНИ джанти с магазинна цена 480 лв., да се продадат за 400 лв. с едим месец отсрочка на плащането?
Васко е питал Оги за М-пакет, ако тия боклуци, които произвежда, могат да се нарекът М
за старото ми купе, което купува един приятел!
Апропо, кой Ви е казал на всички, че М тунинг-а ще е за купето от, между другото, най-гледаната обчва в "Продава" - 5559 разглеждания:)
Аре за напред по-спокойно и валидолче под езика и не прекалявайте с пиенето (като шофирате)!!!
Колеги, какво Ви се струва неизгодно в това НЕРАЗОПАКОВАНИ джанти с магазинна цена 480 лв., да се продадат за 400 лв. с едим месец отсрочка на плащането?
Васко е питал Оги за М-пакет, ако тия боклуци, които произвежда, могат да се нарекът М

Апропо, кой Ви е казал на всички, че М тунинг-а ще е за купето от, между другото, най-гледаната обчва в "Продава" - 5559 разглеждания:)
Аре за напред по-спокойно и валидолче под езика и не прекалявайте с пиенето (като шофирате)!!!
Re: ......
Тоо Cool написа:Е 90 видях едно черно днес с ЕВ рег. табела-да си идвал по София тия дни???? Или е другият пич кандидат за Е 90 форума, за който говореше???Ма айде да не се занимаваме............, че ще стане скъпо![]()
![]()
Ами виждам, че тук всеки може да си плюе безнаказано, за това дай да стане скъпо!

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
А ти защо мислиш,че можеш да си център на внимание и да занимаваш
цял подфорум с покупко-продажбите си
Отношенията по между си изяснявайте на Л.С.
Тази тема я заключвам,защото отдавна кривна от желаната насока.
цял подфорум с покупко-продажбите си

Отношенията по между си изяснявайте на Л.С.

Тази тема я заключвам,защото отдавна кривна от желаната насока.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2