Кората при колана?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- yuzie
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 318i m43,97г.
Re: Кората при колана?
колега откри ли дразнещия шум ,имах аналогичен проблем с скърцане ,тракане разглобих кората на колана също като теб си мислих че ,е от там но нищо не намерих само дето счупих 2 от щипките на кората ,в последствие се оказа от закл.механизъм на вратата не е зле и там да провериш ,успех
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
НЕ колега не е от вратата защото докато карам едно приятелче отвори вратата и шума се чуваше от под кората не от самата кора.Опитах и друго докато карам двама души натискаха кората плътно към колонката така че да няма лувт но пак нищо имаше шум и пак се чуваше от под кората
И тия дни ще я махам да видя какво лопа че направо откачам!!!

И тия дни ще я махам да видя какво лопа че направо откачам!!!
Бъди честен пък да става квото ще
- bmw55
- младши ентусиаст
-
Колеги открих от къде идвал проблемът и се оказа съвсем друго нещо 
Докато се прибирах от работа с един колега той чу как тропа странно и ми вика това е от уплътненията.Викам да бе да сигурно той вика глей са и отвори вратата по време на движение и шума изчезна.Оказа се че като ти е охлабена вратата от затварящия механизъм не натиска много плътно гумата и се получава триене между вратата и гумата и тропа шумно дразнещо и странно
Преди малко натегнах вратата сега се затваря с малко повечко сила но пък вътре в купето е като в църква
Дано и на други от колегите да им е този проблема и да съм им помогнал
п.с.Кората която е при колана я пооогледах по обстойно и се сетих за вариант лесен и евтин с който да я уплътня и дори да са счупени тези малки крачета които я държат да не мърда и да не тропа
Като експериментирам и ако стане както трябва ще пиша в темата за да помогна 

Докато се прибирах от работа с един колега той чу как тропа странно и ми вика това е от уплътненията.Викам да бе да сигурно той вика глей са и отвори вратата по време на движение и шума изчезна.Оказа се че като ти е охлабена вратата от затварящия механизъм не натиска много плътно гумата и се получава триене между вратата и гумата и тропа шумно дразнещо и странно

Преди малко натегнах вратата сега се затваря с малко повечко сила но пък вътре в купето е като в църква

Дано и на други от колегите да им е този проблема и да съм им помогнал

п.с.Кората която е при колана я пооогледах по обстойно и се сетих за вариант лесен и евтин с който да я уплътня и дори да са счупени тези малки крачета които я държат да не мърда и да не тропа

- ognyan 74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i; Е36 318i
Колега при мен е от подвижната конзила на колана, защото като я опъна (натегна) с колана и спира. Обаче това може и да се чува при наличие на вибрация в купето, като кофти вече лагер примерно. Като го сменя ще видим.
???!!!
- bmw55
- младши ентусиаст
-
Ми колега нагласи я конзолката както ти е най удбона и и вкарай малко силиконче да уплътни и залепи и няма да тропне вече 

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2