рециклиране на амортисиор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: рециклиране на амортисиор
bmwe46m3 написа:като нямате пари за подръжка на колите си , купете си такива дето да са ви евтинипример давам голф 2
отивате в гардероба пребърквате дрехите си за стотинки отивате в магазина със 2 шепи стотинки и казвате дайте ми от най-доброто което имате
и си свиркайте
(имаме в семейството голф 2 от 27 години и му супер евтина подръжката и те вози от точка а до точка б)
БМВ не се кара от газарство , а с пари......
Нищо лично към хората за рециклирането.
не ги разбирам тези които си купуват супер скъпите коли и нямат пари за бензин и гуми .......... като един фр купи си кола за 40 000 евро супер рядко кара щото е 5.5 амг и нямаше пари за зимни гуми и караше с летни.......
Колега виж сега това,че на теб ти е широко около врата не означава,че на всички останали е така.Въздържай се от подобни коментари има хора които са теглили кредити за да си купят автомобил,има и други на които им е подарък от мама и тате с осигурени пари за подръжка и гориво.Темата е с друга насока затова....

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
Re: рециклиране на амортисиор
съжелявам , нищо лично не съм имал , но просто аз съм на такъв принцип , гледам да си купувам оргинални части и нови , ако нямам пари няма да карам колата. Моето мнение не ги рециклирай , вземи си нови , от Англия са по евтини частите
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2