e3
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ДДС-то можеш сам да си го проверяваш в : www.mobile.bg, избираш "полезни". Това е online митнически калкулатор.
Търси и тук и в чужбина.Въпрос на късмет е да попаднеш на запена кола.Ще трябва доста да потърсиш.
Само не прибързвай с покупката.Запаси се с търпение.
Много внимавай с годината на производство на колата!!! Тук в България всеки продавач лъже за годината!!!Лъжат мами.... им.
Тук можеш да си проверяваш датата на производство
http://www.realoem.com/bmw/select.do
След купуването на кола аз лично си смятам около 500лв. за прехвърляне,задължителни консумативи,номера и т.н.
Музика,джанти,други екстрички отделно кинти.
Според мен ако ще е 316 или 318 е задължително да е с М43
Прочети много добре тук
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20166 , за да знаеш какво да гледаш при огледа на е36.
Много хубаво са го написали хората,за което искам да им благодаря.
Т'ва се сещам за сега.Ако имаш каквито и да е въпроси,питай.За това е този форум.Питай докато е време.
Айде и успех с покупката.
Търси и тук и в чужбина.Въпрос на късмет е да попаднеш на запена кола.Ще трябва доста да потърсиш.
Само не прибързвай с покупката.Запаси се с търпение.
Много внимавай с годината на производство на колата!!! Тук в България всеки продавач лъже за годината!!!Лъжат мами.... им.
Тук можеш да си проверяваш датата на производство

След купуването на кола аз лично си смятам около 500лв. за прехвърляне,задължителни консумативи,номера и т.н.
Музика,джанти,други екстрички отделно кинти.
Според мен ако ще е 316 или 318 е задължително да е с М43
Прочети много добре тук

Много хубаво са го написали хората,за което искам да им благодаря.
Т'ва се сещам за сега.Ако имаш каквито и да е въпроси,питай.За това е този форум.Питай докато е време.

Айде и успех с покупката.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
За 6500 от Де ще си вземеш читава 316,318 или с малко повече търсене 320.Ще ти стигнат и за мита и докарване,но поне ще си сигурен,че нема да е неква измамна работа 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
както ти каза брат ти е в германия и ще може да ти помогне с намирането.Лично според мне за хубава 318-ка ще ти стигнат 6500 за всичко,но за 320 не съм 100% сигурен,но и да вземеш нема да е много читава.За тея пари от Италия ще може да си вземеш 320,но повечето коли от италия са
То не,че и от германия няма такива,но славата им е по-добра те и за тфа са по-скъпи

ТДС - Турбо Див Селянин
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
kopchev написа:Абе един приятел вчера ми обяснява, че е ходил на горубляне и са му обещели днес да му докарат Е36 320купе 97год. за 8000 лв. Според мен има няква игра и неможе да си купиш такава кола тази година с такъв двигател за толкова малко пари и то от Горубляне ! К'во ви е мнението по въпроса.
99% е имала близки срещи от третия вид ... просто няма друг шанс, ако поразгелждаш малко мобиле.де ще видиш че такива коли вървят за по около 3-3.5 к Евро и като сложиш 800-1000 лв трахспорт до БГ .. + мита и т.н просто немя как .. а повярвай ми тия на горубляне ако не вземат от една кола 1.5-2к лева все едно не са работили ! Много внимателно трябва да се гледа ... има много коли докарани "леко" натиснати ... ако имаш някой познат дет разбира го земи с теб .. 4-ри очи винаги гледат по добре от 2

R.I.P Landikar
за тези пари се откажи от покупка на 318 ис или 320 .само ддс и докарване ще ти е 3600+500 (задължителни консумативи)+300 (регистрация),излиза че там трябва да я намериш за под 1000 евро ????? не си заслужава да ходиш ,повечето коли са удряни или има доста за правене ,голям късмет ще е да попаднеш на нещо ,трябва да седиш минимум 10 дена и да обикаляш нон стоп ,което е доста като разход .
съвета от мене е избери си от тука кола ,с малък двигател можеш да я караш по майстори сервизи и т.н. да провериш всичко и да прецениш.имай предвид ,че трябва задължително да имаш отстрани едни 500 лв.непредвидени разходи.(това без да и правиш каско )
съвета от мене е избери си от тука кола ,с малък двигател можеш да я караш по майстори сервизи и т.н. да провериш всичко и да прецениш.имай предвид ,че трябва задължително да имаш отстрани едни 500 лв.непредвидени разходи.(това без да и правиш каско )
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
продавам 316и 10.94г. за 9000лв. може да се договорим
колата е перфектна за модела си
колата е перфектна за модела си
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
За 6500 можеш да намериш на Горубляне сравнително запазена 316 или 318 до 94г. и на около 170000- 200000км. за 320-ката няма да ти стигнат парите. Не се доверявай на малкото километри които показва.Нямя как да е истина. Това е БМВ- кола която се кара здраво. Провери год. на производство. Обикновено по обявите ги подмладяват с 1-2год. Провери етикетите на коланите . там си пише год. и мес. на производство. На фаровите също пишеше някъде. Ако ти хареса наблизо има много сервизи да и видат на копютърчето как е що е..... и тогова се мятай 

12 мнения
• Страница 1 от 1