Одраха ме, ^#$%^-им

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Одраха ме, ^#$%^-им

Мнение от krasram » 05 Окт 2005, 23:45

Здравейте.

Бесен съм.
Имам си мечтаната кола от 5 дена и вече се намери някъв некъдърник/чка който/ято ме одра.

Смъкнаха ми боята от калника и вратата както и лайсните. Не е наранена ламарината. Идва ми да ги удуша, само да ги намеря.

Качвам снимки в галерията. @#$^#$&^#$%& ррррррр.

въпроса ми е някой да знае бояджия, който да ми оправи тоз проблем.
Колата е металик и не ми се пребоядисва цялата заради тази драскотина, обаче е грозно да си седи така.

Също така - колко струват лайсните. Малката на калника и тази на дясната предна врата? Те не са счупени, но щифтовете им са прецакани, а предната е отлепена. Намерих ги до колата.

Да продължа за д ане отварям нова тема.
Тези от ДЗИ дали ще ми платят щета? При пълно Каско. Обаче още се води на предишния собственик.

Благодаря че ме излушахте.
Имах нужда от отдушник. Просто ми се вижда много гадно да се случи така.

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Окт 2005, 0:11

Ей кат те гледам на втората снимка и после удара ми стана гадно.Мене са ми удряли Е30ката на паркинг една седмица след като я бях боядисъл :evil: е няма такава ярост дето изпитах тогава.Е36цата само от удали на врати на съседни коли и драсканици заприлича на гъз без един удър :( Вчера ми свиха халогените но по интересното е че като видях колата се разсмях :shock:......докъде я докарахме :idea: .Следващата ми кола ше спи в гараж :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shubret0069 » 06 Окт 2005, 0:19

Не мога да правя сравнение на бояджии но на мен ми боядисаха предницата в сервиз исток и съм много доволен. Мога да ти го препоръчам с чиста съвест! Няма проблем, че се води на предишния собственик стига да имаш пълномощно, каското е на колата не на собственика (за разлика от гражданската отговорност) стига да не е вече късно за завеждане на щета.

П.С. Със здраве да си я караш и да не сменяш марката ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Окт 2005, 2:12

Shubret0069 написа:Не мога да правя сравнение на бояджии но на мен ми боядисаха предницата в сервиз исток и съм много доволен. Мога да ти го препоръчам с чиста съвест! ;)

В никакъв случай не ходи в Изток :!: По-големи помияри и некадърни работници не съм срещал никъде :!: Първо, ще те бавят страшно много време и поне 7-8 пъти ще сменат датата на която трябва да ти е готова колата. Осраха колите вече на двама мои приятели, а колегата Too Cool от форума може да ти каже какво причиниха на неговата и как го прекараха. Момчето даде после сума ти пари за да си оправи колата след "перфектната" бояджииска и тенекеджииска намеса от страна на въпросните "специалисти" :!:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Окт 2005, 3:48

X-citer написа:В никакъв случай не ходи в Изток :!: По-големи помияри и некадърни работници не съм срещал никъде :!: Първо, ще те бавят страшно много време и поне 7-8 пъти ще сменат датата на която трябва да ти е готова колата. Осраха колите вече на двама мои приятели, а колегата Too Cool от форума може да ти каже какво причиниха на неговата и как го прекараха. Момчето даде после сума ти пари за да си оправи колата след "перфектната" бояджииска и тенекеджииска намеса от страна на въпросните "специалисти" :!:

Я я дай малко повече по тази тема инфо, та да го предоставя на шефа им да видим колко ще се вкисне и как ще летят глави на служители та да се научат да работят свястно :confused: Моята кола като беше там преди две години да видиш как за 8 часа направиха ремонт дето уж трябваше три дни да им отнеме но за съжаление това вероятно се дължеше именно на познанството ми с шефа им. То в България така стават нещата .... ако не познаваш някого, просто ти е спукана работата тръгнеш ли някаква работа да си вършиш било то за колата или нещо друго.

krasram написа:Благодаря че ме излушахте.
Имах нужда от отдушник. Просто ми се вижда много гадно да се случи така.

Не се притеснявай, тука има маса народ с осквернени коли и те разбираме напълно. Надявам се тук да откриеш нужната ти информация и да успееш бързо да върнеш красавицата в предишния й блясък ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 06 Окт 2005, 4:15

krasram Да те попитам нещо.
В кой кв. се случи това, еднакво ли се краде на всякаде как мисли те :roll:
неискам да се отклонявам от темата, дано си оправиш колата без много нерви и тн. ;)
Успех!

П.С БМВ-тата имам чувтвото, че са любимите коли за пипане от мизерниците...да чукна на дърво моята за сега не са се закачали с нея, но и аз бера от сега страх за Едно симпатично Е36 (някой хував ден, когато взема ) :(

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.......

Мнение от Тоо Cool » 06 Окт 2005, 7:41

Първо да е честита на пича готината машина, която си е взел!!! Евала-само радост да ти носи ;) ;) ;)
А за сервиз "Изток" просто не мога да измисля толкова отрицателни епитети наведнъж-НЯМА такива малоумни некадърници-не стига, че носих няколко пъти уискита и какво ли не само и само да стане по-бързо колата (въпреки, че те бяха длъжни да я оправят в срок-все пак си плащам каско точно за това), а тия пУмияри ме влачиха цял месец за работа за точно 3 дена, бояджийските им услуги ме потресоха-стечки, некачествена боя и т.н. Монтажистите им също-изкривени детайли, неправилно, забележете неправилно сглобени детайли, незалепено добре предно стъкло, немонтирани халогени и чистачки и т.н и т.н.........Добре, че са пичовете от Девил тунинг, който направиха колата ми да изглежда отново чудесна...Но факта е, че заради мизерните смотаняци от "Изток" бях без кола повече от месец (като в тоя срок изключвам времето необходимо за един качесвен и добре извършен ремонт, който там явно НЕ МОГАТ да осъществят)......
Успех и не си карайте колите в тоя сервиз :!: :!: :!:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5
Мечтае да кара: Камаро
Детайли за колата: x5 3,0d 2003

Мнение от dog » 06 Окт 2005, 8:25

а за каското знаи че трябва да го прехвърлиш на твое име става лесно и бързо при застрахователите
завинаги с BMW

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 06 Окт 2005, 8:34

Честито за колата!
Съжалявам, че някой вече ти я е осквернил. Не мога да ти помогна по другите въпроси, но ще ти кажа колко струва малката лайсна на калника:
Оригинална - 57 лв.
Италианска в Аутоплюс - 35 лв.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Окт 2005, 8:55

:( :ranting: Най-искрени съболезнования за оскверняването на колата ти. :(
Но като гледам снимките,щетата е много малка.
Моят съвет е да си вземеш кинтите от експертната оценка и сам да си намериш майстор на който да довериш красавицата.
За бояджииската работа (за двата детайла-калника и вратата) с абсолютно всички материали и най-качествена боя,повече от 160-170лв :nono: :nono: :nono:
Успех

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 06 Окт 2005, 17:42

Във Вари и малката и голямата лаисна са приблизително на 1 цена, не помня с точност но е около 50 лв. Но щом на теб са ти здрави, вероятно само щипките са счупени а те са по 1,50лв парчето.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rec66 » 09 Окт 2005, 17:37

Добри бояджии в Вилхемпик , малко скапо но работат добре

Назад към E36