Технически ? за еърбега
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Технически ? за еърбега
Имам 2 бега на колата си , един на волана и един пасажерски
Замислил съм да си слагам един волан който ми харесва , но е без бег.
Как да направя така ,че да излъжа компа ,че волана ми си е все още на мястото и да не отчете грешка в компа ?
И неискам просто да изолирам лампата на таблото, защото е селски вариант.
Замислил съм да си слагам един волан който ми харесва , но е без бег.
Как да направя така ,че да излъжа компа ,че волана ми си е все още на мястото и да не отчете грешка в компа ?
И неискам просто да изолирам лампата на таблото, защото е селски вариант.
Re: Технически ? за еърбега
Колега ти ще махаш еърбега който е пред теб а си се загрижил за крушката на таблото .....
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
И все пак... Той не пита "кое е най-важното" или "разрешавате ли да си махна аербега"... :-)
Въпреки че сте прави нека той прецени какво ще прави с колата си (а и не е първия който прави подобен даунгрейд)...
Ето в тази тема е обяснено как се лъже аербег системата. Има обяснено и как да се излъже датчика в пасажерската седалка (когато се прецака датчика в седалката), има обяснено и как да се излъже системата, че аербега във волана си е все още на мястото :-)
viewtopic.php?f=8&t=75223&hilit=airbag+%26amp;+%D1%81%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5&start=30
Успех!
Въпреки че сте прави нека той прецени какво ще прави с колата си (а и не е първия който прави подобен даунгрейд)...
Ето в тази тема е обяснено как се лъже аербег системата. Има обяснено и как да се излъже датчика в пасажерската седалка (когато се прецака датчика в седалката), има обяснено и как да се излъже системата, че аербега във волана си е все още на мястото :-)
viewtopic.php?f=8&t=75223&hilit=airbag+%26amp;+%D1%81%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5&start=30
Успех!
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Да , тази тема наистина ми свърши работа
ползвах търсачката но явно не въвеждам правилната ключова дума за да ми излезе темата
Благодаря

ползвах търсачката но явно не въвеждам правилната ключова дума за да ми излезе темата

Благодаря

5 мнения
• Страница 1 от 1