нещо чука отзад

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

нещо чука отзад

Мнение от M.J. » 14 Апр 2010, 22:52

Здравейте колеги нещо взе да чука отзад не мога точно да го определя от къде е но като давам газ не чука ,започва като пусна газта и дори и на свободна пак чука . Що е то? :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd && 525d
Мечтае да кара: В европейска България

Re: нещо чука отзад

Мнение от bmw55 » 14 Апр 2010, 23:09

Дай некой жокер де не се скръндзи по точно как чука като ламаринка както чука или като че нещо шще изпадне :mhihi: от къде горе долу го чуваш?
Бъди честен пък да става квото ще

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M.J. » 14 Апр 2010, 23:28

Абе точно откаде е незнам сега го чух като се прибирах но не е ламаринка. как да чука ами почуква си както като има камъче в грайфера но не е от това :mhihi: някаде можеби около дифа ,каре за лагер не мисля но е там някъде стори ми се че е отзад от шофиорската страна. но чука само като пусна газта,като настъпа газта и спира да чука. не мога да го обясна по друг начин

Аватар
Кара: Бавно

Мнение от hristofar » 15 Апр 2010, 3:21

каква баварка караш колега :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M.J. » 15 Апр 2010, 7:23

E36 316 M40

Аватар

Мнение от borcho6 » 15 Апр 2010, 8:09

провери си танпочетата дето държат гърнето сигорно някое е скъсано и от вибраците гарнето тропа в купето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 15 Апр 2010, 10:02

а, той колегата предпочита да заляга на компа, не под колата... чакай да метна един бобец, ше пийна едно кайвенце, и ще видим утайките...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 15 Апр 2010, 11:49

M.J. написа:Здравейте колеги нещо взе да чука отзад не мога точно да го определя от къде е но като давам газ не чука ,започва като пусна газта и дори и на свободна пак чука . Що е то? :shock:

Колкото и странно да е имах същото почукване отзад, някъде отдясно се чуваше и винаги само когато отпусна педала на газта както е на скорост, или при натискане на спирачките в движение. Какво ли не ми мина през ума, прочетох тази тема и ми се изправика косите :mhihi: viewtopic.php?f=8&t=171548
Закарах колата на канал да я видят и нищо. Всичко си беше здраво. Тази година сменях гумите и ползвах крика. Преди това го бях метнал при резервната гума в свободно състояние, без да го прикача към скобата за тази цел. Манивелата на крика ми правеше цялата мизерия. :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Постоянно с намаляването на скоростта на колата чукваше по ламарината. На ускорение не се чуваше, защото се е отклонявала в обратна посока. Направо нямам думи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M.J. » 16 Апр 2010, 8:07

Владо написа:а, той колегата предпочита да заляга на компа, не под колата... чакай да метна един бобец, ше пийна едно кайвенце, и ще видим утайките...

:mhihi: не колега не хвърлям на боб. просто беше късно когато се случи и попитах и за вашите мнения. чукането е странно и не ми приличаше на нещо познато но намерих причината. Гумаджията дето ми сменява джантите явно не ги е стегнал добре и когато започна да чука не са били толкова развити че да си проличи но на другия ден си пролича :mhihi: започна да чука още повече. сега всичко е ок. а гумаджията го боли главата

Аватар

Мнение от JustVeli » 18 Апр 2010, 1:30

M.J. написа:
Владо написа:а, той колегата предпочита да заляга на компа, не под колата... чакай да метна един бобец, ше пийна едно кайвенце, и ще видим утайките...

:mhihi: не колега не хвърлям на боб. просто беше късно когато се случи и попитах и за вашите мнения. чукането е странно и не ми приличаше на нещо познато но намерих причината. Гумаджията дето ми сменява джантите явно не ги е стегнал добре и когато започна да чука не са били толкова развити че да си проличи но на другия ден си пролича :mhihi: започна да чука още повече. сега всичко е ок. а гумаджията го боли главата

Спокойно колега ние замалко не се пребихме с едно приятелче джантата се държеше на 2 болта другите 3 така и не ги намерихме по пътя

Назад към E36