нещо чука отзад
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
нещо чука отзад
Здравейте колеги нещо взе да чука отзад не мога точно да го определя от къде е но като давам газ не чука ,започва като пусна газта и дори и на свободна пак чука . Що е то? 

- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Re: нещо чука отзад
Дай некой жокер де не се скръндзи по точно как чука като ламаринка както чука или като че нещо шще изпадне
от къде горе долу го чуваш?

Бъди честен пък да става квото ще
Абе точно откаде е незнам сега го чух като се прибирах но не е ламаринка. как да чука ами почуква си както като има камъче в грайфера но не е от това
някаде можеби около дифа ,каре за лагер не мисля но е там някъде стори ми се че е отзад от шофиорската страна. но чука само като пусна газта,като настъпа газта и спира да чука. не мога да го обясна по друг начин

провери си танпочетата дето държат гърнето сигорно някое е скъсано и от вибраците гарнето тропа в купето.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
а, той колегата предпочита да заляга на компа, не под колата... чакай да метна един бобец, ше пийна едно кайвенце, и ще видим утайките...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
M.J. написа:Здравейте колеги нещо взе да чука отзад не мога точно да го определя от къде е но като давам газ не чука ,започва като пусна газта и дори и на свободна пак чука . Що е то?
Колкото и странно да е имах същото почукване отзад, някъде отдясно се чуваше и винаги само когато отпусна педала на газта както е на скорост, или при натискане на спирачките в движение. Какво ли не ми мина през ума, прочетох тази тема и ми се изправика косите

Закарах колата на канал да я видят и нищо. Всичко си беше здраво. Тази година сменях гумите и ползвах крика. Преди това го бях метнал при резервната гума в свободно състояние, без да го прикача към скобата за тази цел. Манивелата на крика ми правеше цялата мизерия.

Владо написа:а, той колегата предпочита да заляга на компа, не под колата... чакай да метна един бобец, ше пийна едно кайвенце, и ще видим утайките...

M.J. написа:Владо написа:а, той колегата предпочита да заляга на компа, не под колата... чакай да метна един бобец, ше пийна едно кайвенце, и ще видим утайките...
не колега не хвърлям на боб. просто беше късно когато се случи и попитах и за вашите мнения. чукането е странно и не ми приличаше на нещо познато но намерих причината. Гумаджията дето ми сменява джантите явно не ги е стегнал добре и когато започна да чука не са били толкова развити че да си проличи но на другия ден си пролича
започна да чука още повече. сега всичко е ок. а гумаджията го боли главата
Спокойно колега ние замалко не се пребихме с едно приятелче джантата се държеше на 2 болта другите 3 така и не ги намерихме по пътя
10 мнения
• Страница 1 от 1