Даите съвет за ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Даите съвет за ...
318 ис/// махнах катализатора при един арабин и ми сложи някакво гадно гърне дето дрънчи като тиган кво да праа кво да слагам ?
махнах и задното щото беше некво спортно и го замених с много тихо гърне сега в колата е супер тихо само дето посредата ми дрънчи тенджерето
махнах и задното щото беше некво спортно и го замених с много тихо гърне сега в колата е супер тихо само дето посредата ми дрънчи тенджерето

..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Трябва да си сложиш по средата(на мястото на катализатора)резонаторно гърне и проблема с дранченето ще се оправи. 

колега, напълно съм наясно какво и каде да сложаGancho написа:Трябва да си сложиш по средата(на мястото на катализатора)резонаторно гърне и проблема с дранченето ще се оправи.
кажи ми от каде и какво да взема
..............................................................
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
ако има6 интерес имам добри приятели които са богове с гърнетата,сервиза им е зад сградите на Мтел в захарна ф-ка!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ЕМ комплект на Околовръстното. А ако беше потърсил, вече щеше да си намерил отговора 

Never mistake motion for action...
7 мнения
• Страница 1 от 1