съединител или помпа?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ваноса да пее одата на радостта

Re: съединител или помпа?

Мнение от Avramov » 13 Апр 2010, 13:34

И аз да споделя за един подобен и в същото време противоположен проблем. Когато карам по-агресивно и дрифтове, бърн и т.н. съединителя само да го докасна и оборотите са в лютеницата, спира да превърта задните гуми и общо започва да отлепя трудно.

ПП: колега това с пълен ляв и десен ми се струва че ти се чува от рейката, затова избягвай да навиваш пълен.
Aim to be the best, live with the rest!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i 93год.
Мечтае да кара: това по горе ми стига за сега но една колекция от М3-ки не бих отказал
Детайли за колата: Къса ми нервите!!!

Мнение от cursed_in_eternity » 13 Апр 2010, 14:23

Koлега и аз съм почти сигурен че е от там, и по принцип избягвам да въртя до краи волана щото бях чел тука някъде че е вредно за реиката това,обаче не знам дали така трябва да се чува,или може това да е проблема,или част от проблемите.
Изображение MY RIDE
!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от куфара » 13 Апр 2010, 19:05

cursed_in_eternity написа:
куфара написа:Проблема колеги беше счупен на три парчета,огледален диск :lol: От тогава до сега комлекта на Закс не е мръднал,при ежедневни издевателства.

Колега само да те питам щото както писах ситуацията ми е идентична с твоита,при тебе миришеше ли в купето и коша яко на феродо когато стана тази злополука?Мерси за отговора предварително!!! :bchug:

Не само в купето и коша,а около колата миришеше 2 дена на феродо,ама нормално,то съединителя си се подпали направо,пушеци, мушеци,стана бърнаут без да се въртят гумите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i 93год.
Мечтае да кара: това по горе ми стига за сега но една колекция от М3-ки не бих отказал
Детайли за колата: Къса ми нервите!!!

Мнение от cursed_in_eternity » 13 Апр 2010, 19:42

Ужас и при мене така,като си помисля кви пари са съединителите,направо не ми се мисли.Дано и при мене да не е това,ама като гледам :banghead: маи и аз ще се бъркам дълбоко.
Изображение MY RIDE
!!!!

Предишна

Назад към E36