колата прекъсва,гасне и трудно пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колата прекъсва,гасне и трудно пали
Закарах колата на сервиз за бойдисване като си я взех беше добре но като заваля и взе да прекъсва и гасне всички цилиндри не работеха не се фурсираше,изгасна и след няколко неуспешни вартене на стртера без дори да пропали можеби 3 мин след като изгасна я запалих и варвеше но прекъсваше.Някой имал ли е подобен проблем и какво може да е?една седмица не я карах и сега мн трудно запали?
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
съмнявам се да не са ми сменили някой датчик,преди колата си вървеше нормално ,но и нямам дифузор и си мисля че може да хвърля вода на двигателя
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
При мен имаше абсолютно същия проблем придружен с пукане от гърнетата при рязко подаване на газ. Оказа се ламбда сонда. Най-добре ходи някъде да ти я закачат на диагностика и всичко ще си покаже 

Нека и аз в същия стил да продължа
Имах същия проблем преди 2 дни. Заваля дъжд и след малко колата направо спря да върви - сякаш два от четирите цилиндъра бяха заспали. И се тресеше много странно - вибрираше яко и скоростния лост. Успях да стигна до дестинацията си с много газ за да върви въобще и я погледнах кво е станало - въздушния филтър му беше се откачил капака. Оправи се лесно само го закрепих със скобичките му. Само не се сещам каква връзка има тая повреда с дъжда

Имах същия проблем преди 2 дни. Заваля дъжд и след малко колата направо спря да върви - сякаш два от четирите цилиндъра бяха заспали. И се тресеше много странно - вибрираше яко и скоростния лост. Успях да стигна до дестинацията си с много газ за да върви въобще и я погледнах кво е станало - въздушния филтър му беше се откачил капака. Оправи се лесно само го закрепих със скобичките му. Само не се сещам каква връзка има тая повреда с дъжда

8 мнения
• Страница 1 от 1