При пълен ляв пукане ???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: При пълен ляв пукане ???

Мнение от metodi80 » 12 Апр 2010, 10:47

jorryy написа:Това със свалянето на амортисьора е доста игра. Преди 1 годи сменях и двата и с едни скоби се измъчих. Добре а ако отворя предния капак и някой прави обратен завой и аз да слушам точно от горе на тампона, мисля че ще се чуе, ако е там?

Амортисьора изобщо няма да го сваляш , само ще го изкараш от тампона (от долната страна амортисьора изобщо няма да го освобождаваш , само от горе от към тампона ....). Със слушане може и да се усети , ама обикновено звуците "лъжат" , но опитай всичко ...., м/у другото може и от шарнир да ти идва проблема (както вече колегите споменаха ....).

Аватар
Кара: е36 318ис М-пакет
Мечтае да кара: e30 V10

Мнение от angel_lalov » 12 Апр 2010, 10:54

много други неща може да са трява да се погледне отдолу!при мен и при един приятел при завиване се чуваше пак нещо подобно а ни бяха заминали тампоните на двигатела които са хидравлични и масълцето си беше изтекло!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 12 Апр 2010, 11:53

angel_lalov написа:много други неща може да са трява да се погледне отдолу!при мен и при един приятел при завиване се чуваше пак нещо подобно а ни бяха заминали тампоните на двигатела които са хидравлични и масълцето си беше изтекло!

А , баш ... и това е възможно .... ! Не знам по каква причина , но съм забелязал , че на 4 цилиндровите мотори най -често се къса десния тампон на двигателя ....

Аватар

Мнение от angel_lalov » 12 Апр 2010, 12:03

и при мен беше така но реших да сменя и 2 с нови!
Продавам М-Техник окачване за 4 цилиндрово за отпред!аморт и пружини като нови са!120Лв!

Изображение

Аватар

Мнение от angel_lalov » 12 Апр 2010, 12:08

и при мен беше така но реших да сменя и 2 с нови!

Изображение

Предишна

Назад към E36