Акумулатора ми пада постоянно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Акумулатора ми пада постоянно
няма логика да е от плафоните, нали след 15 минути като извадиш ключа и се изключват всичките даже и да са оставени пуснати.
иначе сега като дойде понеделник ще видя как е, засега всичко уж е ок, пуснах и алармата от днес. за мен нещата опират евентуално до стерео или тая крушка в багажника дето извадих. сега остана стереото да махна ако стане фал.
иначе сега като дойде понеделник ще видя как е, засега всичко уж е ок, пуснах и алармата от днес. за мен нещата опират евентуално до стерео или тая крушка в багажника дето извадих. сега остана стереото да махна ако стане фал.
Имах същия проблем,след доста проверки от еладжия,излезе че имам някаква отечка от цд-то,което беше вързано директно и можеше да работи без да е ключа на колата.Направи ми го да работи на 1-во положение на контактния ключ,както е и стандартно на повечето коли.Минаха няколко месеца(да чукна на дърво) нямам проблеми.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
След справка в инструкцията на CD-то видях, че изрично пише да се свърже към ключа за запалването.В противен случай може да пада акумолатора.Моя проблем е оправен! 

- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
Меренето на утечка за 3-4 минути не е много удачен вариант все пак за да заспят всички модули в колата и трябват 15 минути а през това време не трябва да се дава на контакт отваря или затварят врати прозорци багажници при това заспиване на модулите е възможно да се появява тази утечка след като не я хващаш веднага мери пак и я остави да заспи 

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3