ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
ABS
Аз имам отново въпрос;)
Значи имам чувството, че рано ми се включва ABС-a, т.е. преди да започне да спира добре.Педалът на спирачката ми е малко "мек", но за това ми казаха, че сигурно е от износени накладки отзад а и тогава нивото на течността пада.Накладките и отпред скоро ще трябва да ги сменя, но не знам дали проблема ще остане.Имам приятел с 318i и неговото още по-трудно спира.Каза ми, че някои от датчиците на АБС-а не сработвал добре.А съм карал същото като моето БМВ само че не М43, а М40 с уж изрядни спирачки и направо сковава за секунди.
Ще Ви бъда много благодарен ако ми помогнете.
Скоро ще сложа няколко снимки на новата ми придобивка:))
Айде със здраве:)
Значи имам чувството, че рано ми се включва ABС-a, т.е. преди да започне да спира добре.Педалът на спирачката ми е малко "мек", но за това ми казаха, че сигурно е от износени накладки отзад а и тогава нивото на течността пада.Накладките и отпред скоро ще трябва да ги сменя, но не знам дали проблема ще остане.Имам приятел с 318i и неговото още по-трудно спира.Каза ми, че някои от датчиците на АБС-а не сработвал добре.А съм карал същото като моето БМВ само че не М43, а М40 с уж изрядни спирачки и направо сковава за секунди.
Ще Ви бъда много благодарен ако ми помогнете.
Скоро ще сложа няколко снимки на новата ми придобивка:))
Айде със здраве:)
...............................
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
Re: ABS
vesko4114 написа:Значи имам чувството, че рано ми се включва ABС-a, т.е. преди да започне да спира добре.
значи няма как да се включва абс-са преди да са ти приплъзнали гумите

8 мнения
• Страница 1 от 1