Централното заключване

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 15 Сеп 2005, 7:58

BAYRON написа:а шибидаха може ли да прибира. Аз свалих оригиналната но я пазя тъй като нямам ел джамове питам за шибито

Нямаш ел. стълка, но имаш ел. шиби :shock: Това ми звучи много странно... Ако имаш комфорт модул, трябва и шибито да се прибира

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DobrI » 15 Сеп 2005, 16:47

и аз нямам ел.стъкла а имам ел.шибидах ,но и нямам комфорт защото като е отворен шибидаха и с ключа задържа на заключване не се прибира явно такъв си е модела
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Сеп 2005, 11:16

При мен явно проблема е свързан с влага, защото беше изчезнал, вчера като заваля и пак се почна... :evil: Машинката на централното сработва, но не успява да отключи/заключи... На ръка с ключа или отвътре е адски трудно... И аз започвам да си мисля,че е механичен проблем. И като си представя,че мокрото тепърва предстои...
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 19 Сеп 2005, 14:30

Илиянски, проблемът ти май е точно в машинките, при мен пасажерската врата се бъзика така цяла зима, що връщане беше до колата да проверявам дали съм я заключила...

Самите машинки май са доста скъпи, при мен беше скапана едната и ми я оправи довереният ми жичкаджия след няколкочасов труд - да те пратя там? (Дианабад е мястото)
You will find adventure
or the adventure will find you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 21 Сеп 2005, 11:46

Lion написа:При мен явно проблема е свързан с влага, защото беше изчезнал, вчера като заваля и пак се почна... :evil: Машинката на централното сработва, но не успява да отключи/заключи... На ръка с ключа или отвътре е адски трудно... И аз започвам да си мисля,че е механичен проблем. И като си представя,че мокрото тепърва предстои...

Аз имах същия проблем зимата(като включвам алармата заключва и ведната отключва и така по 5-6 пъти докато заключи) и лятото спряха проблемите. Но от месец някъде започна пак, но този път и след като е била заключена не иска да отключи и се налага от шофьорската ключалка да се действа :(

Предишна

Назад към E36