Централното заключване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При мен явно проблема е свързан с влага, защото беше изчезнал, вчера като заваля и пак се почна...
Машинката на централното сработва, но не успява да отключи/заключи... На ръка с ключа или отвътре е адски трудно... И аз започвам да си мисля,че е механичен проблем. И като си представя,че мокрото тепърва предстои...

Never mistake motion for action...
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Илиянски, проблемът ти май е точно в машинките, при мен пасажерската врата се бъзика така цяла зима, що връщане беше до колата да проверявам дали съм я заключила...
Самите машинки май са доста скъпи, при мен беше скапана едната и ми я оправи довереният ми жичкаджия след няколкочасов труд - да те пратя там? (Дианабад е мястото)
Самите машинки май са доста скъпи, при мен беше скапана едната и ми я оправи довереният ми жичкаджия след няколкочасов труд - да те пратя там? (Дианабад е мястото)
You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Lion написа:При мен явно проблема е свързан с влага, защото беше изчезнал, вчера като заваля и пак се почна...Машинката на централното сработва, но не успява да отключи/заключи... На ръка с ключа или отвътре е адски трудно... И аз започвам да си мисля,че е механичен проблем. И като си представя,че мокрото тепърва предстои...
Аз имах същия проблем зимата(като включвам алармата заключва и ведната отключва и така по 5-6 пъти докато заключи) и лятото спряха проблемите. Но от месец някъде започна пак, но този път и след като е била заключена не иска да отключи и се налага от шофьорската ключалка да се действа

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2