Газова уредба за 320i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Газова уредба за 320i
Карам 320i. Имам и Голфче на газ, но естествено ми е по кеф да си карам БМВ-то. Обаче поради ясни причини се замислих дали да не сложа газ и на бавареца, обаче не знам каква, заслужава ли си, от къде да я намеря и кви кинти ще ми струва. Знам че трябва да е газ-инжекцион но нищо повече.
Колеги очаквам съвети. Предварително благодаря!
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
За 6 цилиндъра цената е над 2000лева.Мислих да слагам на 523и та знамvase F1 написа:Приготви приблизително 1600лв.
и няма да имаш проблеми
Поне в Пловдив хубавите газови инжекциони
струват толкова
Разпитай хубаво в кой сервиз да си е сложиш
щото някои са големи дърводелци и щи ти поломат
колата
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Re: Газова уредба за 320i
бате по добре си караи ГолфчетоS L A V Y написа:Карам 320i. Имам и Голфче на газ, но естествено ми е по кеф да си карам БМВ-то. Обаче поради ясни причини се замислих дали да не сложа газ и на бавареца, обаче не знам каква, заслужава ли си, от къде да я намеря и кви кинти ще ми струва. Знам че трябва да е газ-инжекцион но нищо повече.

Наистина по тази тема се е изписало доста
Потърси по- добре и ще видиш едва ли,някой ще ти каже нещо ново
проблемно се слага газ на този мотор,заради пластмасовите колектори,освен газовия инжекцион!Лично аз,дори и това не бих сложил и бих предпочел наистина да карам по-малко;)При условие,че имаш алтернативи за возене,недей слага!Повечето хора,които са качили газ на тоз двигател за сега нямат оплаквания,но все още е рано да се каже май,понеже повечето са от скоро.

One passion,one car,one life...
12 мнения
• Страница 1 от 1