Помощ за покупка на 318и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Помощ за покупка на 318и
Харесал сам една 318и и искам да ви помоля да ми кажете дали си струва. Нов внос е от Италия, произведена е 12 месец 1993 има: АГУГазов изжекцион, клима, ел стъкла и огледала, АБС, хидравлика. имобилаизер.Няма борд компютър. Ли4и си 4е е запазена колата, сив металик е няма вън6ни забележки.Не е напудрена като за проидажба и си ли4и не е карана много зверски. Искат и 6700 по4ти крайнана цена.Стрували си или не! Благодаря на вси4ки
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: Помощ за покупка на 318и
Ultimate_driver написа:Харесал сам една 318и и искам да ви помоля да ми кажете дали си струва. Нов внос е от Италия, произведена е 12 месец 1993 има: АГУГазов изжекцион, клима, ел стъкла и огледала, АБС, хидравлика. имобилаизер.Няма борд компютър. Ли4и си 4е е запазена колата, сив металик е няма вън6ни забележки.Не е напудрена като за проидажба и си ли4и не е карана много зверски. Искат и 6700 по4ти крайнана цена.Стрували си или не! Благодаря на вси4ки
Ако колата е в изрядно състояние,цената е добра.Заслужава си!
Закарай я първо за пълна диагностика.Огледай я за удари!А и за годината сигурен ли си?Провери ли по VIN-a в Нета за датата на производство?
Цената е добра-просто си отваряй очите,дали наистина ти продават това,което ти казват.
Успех

Моята също е от Италия (взех я преди 3-4 месеца) досега смених само няколко работи по окачването (шарнир и тампони), а сум минал близо 7000 км.
Провери кога е сменяно маслото (ако стои още лепенката), ако има сервизна книжка гледай внимателно кога какво е сменяно и ако всичко е наред взимай и няма да съжаляваш. Колата си заслужава парите
Поддръжката не е евтина, за сметка на това пък колата не се чупи
като се изключи окачването (което е разбираемо за БГ). Само за сведение един приател си взе Мондео по същото време и досега е дал >1000лв по сервизи.
Огледай я пак от горе до долу и ако е ОК взимай
цената е добра
Провери кога е сменяно маслото (ако стои още лепенката), ако има сервизна книжка гледай внимателно кога какво е сменяно и ако всичко е наред взимай и няма да съжаляваш. Колата си заслужава парите

Поддръжката не е евтина, за сметка на това пък колата не се чупи

Огледай я пак от горе до долу и ако е ОК взимай

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Благодаря на всички за отговорите.Аз купих колата 4 часа след като пуснах темата, без да сам прочел отговорите
. Оказа се много запазена колицата мотора го гледахме на елкон няма забележки, окачванете е "бетон" за сега
, двата предни амортисьора са сменени скоро.На стенд минах за удари - категорично няма, даже момчето каза че щом стоят въздуховодите е пазена доста колата!Много съм доволен от покупката за сега. Дава ми 10,5 на 100 в града с пусмат климатик и нормално каране. До сега съм сменил 5 марки автомобили и това ми е парвотo BMW и вече съм на ясно 4е по-добро от синьо-бялата емблема няма!

6 мнения
• Страница 1 от 1