ДА СИ СМЕНЯМ ЛИ BMW-то???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Хах.Пак ще кажа.Никой БАЛАМА няма да размени автомобил от 2000 година за друг от 93.Няма такъв балък.Тоз Опел, отново ше се повторя- ИМА НЯКЪВ КОСУР ЗА ДА ГО РАЗМЕНЯТ ЗА 12-ГОДИШНА БАВАРКА.Именно заради такива пристрастени към опел хорица, човека ще се излъже и след седмица ще започне да ходи по мъките. 

melody1 написа:Хах.Пак ще кажа.Никой БАЛАМА няма да размени автомобил от 2000 година за друг от 93.Няма такъв балък.Тоз Опел, отново ше се повторя- ИМА НЯКЪВ КОСУР ЗА ДА ГО РАЗМЕНЯТ ЗА 12-ГОДИШНА БАВАРКА.Именно заради такива пристрастени към опел хорица, човека ще се излъже и след седмица ще започне да ходи по мъките.
Е чакай малко... той се беше замислил доста сериозно,а такива неща без майстори и сервизи нестават... там всичко си проличава. Ако не ги е правил тези работи жалко, защото всички се хабим напразно.

Drum&Bass написа:melody1 написа:Хах.Пак ще кажа.Никой БАЛАМА няма да размени автомобил от 2000 година за друг от 93.Няма такъв балък.Тоз Опел, отново ше се повторя- ИМА НЯКЪВ КОСУР ЗА ДА ГО РАЗМЕНЯТ ЗА 12-ГОДИШНА БАВАРКА.Именно заради такива пристрастени към опел хорица, човека ще се излъже и след седмица ще започне да ходи по мъките.
Е чакай малко... той се беше замислил доста сериозно,а такива неща без майстори и сервизи нестават... там всичко си проличава. Ако не ги е правил тези работи жалко, защото всички се хабим напразно.
Аз на българските майсторчета вяра нямам.Толкова бели са ми правили, че ......

melody1 написа:Drum&Bass написа:melody1 написа:Хах.Пак ще кажа.Никой БАЛАМА няма да размени автомобил от 2000 година за друг от 93.Няма такъв балък.Тоз Опел, отново ше се повторя- ИМА НЯКЪВ КОСУР ЗА ДА ГО РАЗМЕНЯТ ЗА 12-ГОДИШНА БАВАРКА.Именно заради такива пристрастени към опел хорица, човека ще се излъже и след седмица ще започне да ходи по мъките.
Аз на българските майсторчета вяра нямам.Толкова бели са ми правили, че .......Оправят едно, развалят друго.Кво искаш като повечето са се учили на лади и москвичи.Абе за майстори не ми се говори-рядко срещано явление в БГ.
Това си е вярно и е друг въпрос... но определено има и доста кадърни

Drum&Bass написа:melody1 написа:Drum&Bass написа:melody1 написа:Хах.Пак ще кажа.Никой БАЛАМА няма да размени автомобил от 2000 година за друг от 93.Няма такъв балък.Тоз Опел, отново ше се повторя- ИМА НЯКЪВ КОСУР ЗА ДА ГО РАЗМЕНЯТ ЗА 12-ГОДИШНА БАВАРКА.Именно заради такива пристрастени към опел хорица, човека ще се излъже и след седмица ще започне да ходи по мъките.
Аз на българските майсторчета вяра нямам.Толкова бели са ми правили, че .......Оправят едно, развалят друго.Кво искаш като повечето са се учили на лади и москвичи.Абе за майстори не ми се говори-рядко срещано явление в БГ.
Искам да ме закараш при такъв.Ще те черпя една

melody1 написа:Drum&Bass написа:melody1 написа:Drum&Bass написа:melody1 написа:Хах.Пак ще кажа.Никой БАЛАМА няма да размени автомобил от 2000 година за друг от 93.Няма такъв балък.Тоз Опел, отново ше се повторя- ИМА НЯКЪВ КОСУР ЗА ДА ГО РАЗМЕНЯТ ЗА 12-ГОДИШНА БАВАРКА.Именно заради такива пристрастени към опел хорица, човека ще се излъже и след седмица ще започне да ходи по мъките.
Искам да ме закараш при такъв.Ще те черпя еднаако ме закараш.Офф айде стига, че превърнахме темата в чат.Човека си има мозък и ще си реши сам какво ще прави.Аз просто споделих мнение.
Нямаш грижи

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Drum&Bass написа:Нямаш грижиЩе те закарам ако кажеш... туко виж си разбрал някои нови работи
... как се свалят по три кожи!

melody1 написа:Drum&Bass написа:Нямаш грижиЩе те закарам ако кажеш... туко виж си разбрал някои нови работи
От кога стана такъв разбирач бе.![]()
ЕВАЛА
.Аз като имах нужда от добър майстор за моята колица, защо не ме закара до твоите добри специалисти.Хммм ще се караме.Приятел в нужда се познава.
![]()
Защото и аз не ги познавах тогава

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3