Евтин радиатор? Къде?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Евтин радиатор? Къде?
След като ми гуми охладителна течност колата последните 4-5 месеца, наи накрая открих че има теч в долната лява част на радиатора - погледната от пред колата. Искам да питам каде да търся радиатора и дали е възможно да е някое съединение... Благодаря предварително!
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
Възможно е да е от съединение или от разширителното казанче например. То е евтино и е отделно от радиатора. Виж от къде тече и може да смениш само него.
Иначе около 200-250лв има радиатори, което според мен е сравнително евтино решение. Разбира се не става въпрос за оргинален радиатор ... /JDEUS.com /
Иначе около 200-250лв има радиатори, което според мен е сравнително евтино решение. Разбира се не става въпрос за оргинален радиатор ... /JDEUS.com /
///
http://avtoradiatori.hit.bg/produkti.html
мисля че този линк ще ти свърши работа
пп не съм им ползвал услугите и не знам как са с качеството ако изкаш отиди и виж мисля че и гаран ция дават
мисля че този линк ще ти свърши работа
пп не съм им ползвал услугите и не знам как са с качеството ако изкаш отиди и виж мисля че и гаран ция дават

0889429419
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Мерси много за отговорите, тези от http://avtoradiatori.hit.bg/ ми казаха 220 кинта което ми се видя много добре на фона на 380 в нисенс и 650 в Дару
тея са луди... нямат в момента но на мене не ми е спешно зашото капе малко, ще изчакам да докарат след 10 дни ако до тогава не намеря нещо 2-ра ръка в добро състояние...

Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
4 мнения
• Страница 1 от 1