прекъсва в движение
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
прекъсва в движение
имам лек проблем колеги ,колата предърпва в движение незнам от какво е.По принцип като я водих преди на диагностика казаха че има нагар по клапаните но тогава само леко пукаше отзад и леко тресеше мотора но от извесно време е ад както си караш и тя почва да придърпва все едно не и достига бензин.ПОМАГАЙТЕ
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
е ква е таз диагностика дето познава че има нагар по клапаните
инак проблема може да е от много неща - почни от свещи ,кабели ,горивен филтър ,ламбда ,измери налягането на помпата ,датчик на дросела ,дебитомер .. в този ред ..

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Имах подобен проблем. Оказа се, че ми се е откачила жичка на ламбда сондата. Прекъсваше ми в движение, а на празен ход менеше оборотите. Но може и да е от горивен филтър или... 

Братлета става все по зле, тая кочина взе вече и да гасне на ниска предавка .Кабели ,свещи ,г.филтър са ок.Незнам защо само в движение прави така на място е перфектна.Съмнявам се в б.помпа но незнам как да проверя дали е от нея.Идеи и съвети приемам всякъкви .Защото на мен ми идва да взема флекса и...Между другото снощи ми гепиха и задните странични лайсни на бронята така всичко е мамата.....
9 мнения
• Страница 1 от 1