Въпрос за маслена помпа 316 е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за маслена помпа 316 е36
Колеги за пръв път ми е да пускам тема тук, затова ако съм объркал раздела моля модовете да я преместят в подходящия такъв.А сега към проблема.Колата е БМВ Е36 316 91-ва година.След смяна на масло вчера, започна да светва и изгасва лампичката за маслото.а има достатъчно масло.Бихте ли споделили от къде може да идва проблема с лампичката?
- pisarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 coupe
Re: Въпрос за маслена помпа 316 е36
Зравей колега и аз имах подобен проблем при мен се оказа фалшив маслен филтар
някой друг да даде мнение? дали може да е от маслената помпа както бях писал в заглавието, и ако е от нея колко парички да си приготвя?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
dimovip написа:Колеги за пръв път ми е да пускам тема тук, затова ако съм объркал раздела моля модовете да я преместят в подходящия такъв.А сега към проблема.Колата е БМВ Е36 316 91-ва година.След смяна на масло вчера, започна да светва и изгасва лампичката за маслото.а има достатъчно масло.Бихте ли споделили от къде може да идва проблема с лампичката?
Възможни причини : Маслена помпа , датчик , масло , филтър , клапанчето в кутията на масления филтър.
Налягането зависи от самото масло , та замисли се след като проблема е възникнал след смяна на масло , какво означава това ....!
4 мнения
• Страница 1 от 1