ПРОБЛЕМ С ФАРОВЕТЕ HEELP
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ С ФАРОВЕТЕ HEELP
Весела коледа колеги
Моят проблем е следният,значи купих си фарове bocsh с лупа и пъпките.ОБАЧЕ имам сумнения че по рефлекторите нещо им е обурнато,защото така наречената лястовица на кусите свтлини ,която се образува от светлината е ОБЪРНАТА кум осевата линия на шосето.Надявам се, че се сещате за тази светлина.Предполагам нещо е правено и по двата фара, защото и на двата фара светлината се задига към осевата линия.Това не е нормално знаете.Това ме дразни адски много,пук и постоянно ми примигвата отсреща,надявам се да има някакво логично обяснение и да споделите с мен

- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
Re: ПРОБЛЕМ С ФАРОВЕТЕ HEELP
vauche написа:Весела коледа колегиМоят проблем е следният,значи купих си фарове bocsh с лупа и пъпките.ОБАЧЕ имам сумнения че по рефлекторите нещо им е обурнато,защото така наречената лястовица на кусите свтлини ,която се образува от светлината е ОБЪРНАТА кум осевата линия на шосето.Надявам се, че се сещате за тази светлина.Предполагам нещо е правено и по двата фара, защото и на двата фара светлината се задига към осевата линия.Това не е нормално знаете.Това ме дразни адски много,пук и постоянно ми примигвата отсреща,надявам се да има някакво логично обяснение и да споделите с мен
колега отиди да ти ги настроят ,а преди бях със ел машинки тъй като смених фаровете а те бяха без ми ги настроиха мисля че 5 лв струваше
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
- PiMPi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3-ка Black Edition
- Мечтае да кара: много неща...
- Детайли за колата: много черна....
10лв мисля взимат, във всеки пункт за ГТП трябва да имат машината за настройване
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Колега фаровете са настроени за ляво движение. Предполагам си ги купил 2-ра ръка от кола с десен волан. Имаше някъде тема из форума където беше обяснено как да се настроят лупите за обратно движение. Вадеха се рефлекторите и се завъртаха лупите. Потърси темата и си ги направи сам, не беше нищо сложно.
Edit: Ето я и темата - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... B%F3%EF%E8
да разбира се не се бях сетил,за това че може да са за ляво движение.Още днес разглобвам фара за проба,благодаря колеги 

- tonkata82
- Потребител
-
- Кара: Зелена G-класа със син буркан
joreto_88 написа:Колега фаровете са настроени за ляво движение. Предполагам си ги купил 2-ра ръка от кола с десен волан. Имаше някъде тема из форума където беше обяснено как да се настроят лупите за обратно движение. Вадеха се рефлекторите и се завъртаха лупите. Потърси темата и си ги направи сам, не беше нищо сложно.

7 мнения
• Страница 1 от 1