Губене на обороти при студен двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Губене на обороти при студен двигател
Kinopi написа:transporter_81 написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=169033 Колега разгледаи тази тема,и успех с проблема
От това което видях е ,че проблемът ми е в дебитомера.Да имаш някаква представа от цена и от къде може да се вземе по изгодно ,че тая криза.И... трябва ли да я водя на диагностика специлно за да не би да излезне нещо друго?
дебитомера са проверява лесно на запален мотор иткачи буксата на дебитомера трябва да промени оборотите да заглахне мотора
свещи сменял ли си колега данеби да са за смяна те виж и палева данеби да е пукнат на мен на м40 от палеца ми идваше такав проблем
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
vanko_5 написа:свещи сменял ли си колега данеби да са за смяна те виж и палева данеби да е пукнат на мен на м40 от палеца ми идваше такав проблем
Със паленето нямам проблем.Не бях я карал 3-4 дена запали от рас.А иначе не съм ги сменял но няма да е от тях.
vanko_5 написа:дебитомера са проверява лесно на запален мотор иткачи буксата на дебитомера трябва да промени оборотите да заглахне мотора
Къде точно е дебитомера

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2