проблем с централното на 318-ка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
проблем с централното на 318-ка
Колеги проблема ми е в заключването на капачката на резервуара машинката само отключва а като дам заключване неще да заключи.
Свалих самата машинка като и давам ток директно на нея си работи отключва и сменя ли поляритета заключва и не ми е ясно от къде идват сигналите и как точно става смяната на поляритета явно машинката е здрава, но се губи сигнала за заключване.
Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да помага.
Иначе си мислех да дръпна сигнала от задната врата и така да направя и резервуара да се заключва иначе централното си е оригално.

Свалих самата машинка като и давам ток директно на нея си работи отключва и сменя ли поляритета заключва и не ми е ясно от къде идват сигналите и как точно става смяната на поляритета явно машинката е здрава, но се губи сигнала за заключване.
Иначе си мислех да дръпна сигнала от задната врата и така да направя и резервуара да се заключва иначе централното си е оригално.

Re: проблем с централното на 318-ка
С ключа ли заключваш или с дистанционно някво ?
Коя година ти е 318-ската ?
Да не ти е с двойното заключване, пробвай да врътнеш ключа една идея повече повече.
Ако не става и не става аз залагам на прекъснат кабел някъде преди въпросната машинка.
Коя година ти е 318-ската ?
Да не ти е с двойното заключване, пробвай да врътнеш ключа една идея повече повече.
Ако не става и не става аз залагам на прекъснат кабел някъде преди въпросната машинка.
- pisarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 coupe
Re: проблем с централното на 318-ка
oci написа:Колеги проблема ми е в заключването на капачката на резервуара машинката само отключва а като дам заключване неще да заключи.
Здравейте колеги и аз имам същия проблем с централното но при мен заключването на капачката не работи само когато я заключвам със дистанционото на алармата ,а когато я заключа с ключа сичко си работи

- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
4 мнения
• Страница 1 от 1