проблем с централното на 318-ка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

проблем с централното на 318-ка

Мнение от oci » 24 Дек 2009, 3:37

Колеги проблема ми е в заключването на капачката на резервуара машинката само отключва а като дам заключване неще да заключи.
Свалих самата машинка като и давам ток директно на нея си работи отключва и сменя ли поляритета заключва и не ми е ясно от къде идват сигналите и как точно става смяната на поляритета явно машинката е здрава, но се губи сигнала за заключване.
Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да помага.
Иначе си мислех да дръпна сигнала от задната врата и така да направя и резервуара да се заключва иначе централното си е оригално.
:D

старши ентусиаст
Аватар

Re: проблем с централното на 318-ка

Мнение от PeReZ » 24 Дек 2009, 21:24

С ключа ли заключваш или с дистанционно някво ?
Коя година ти е 318-ската ?
Да не ти е с двойното заключване, пробвай да врътнеш ключа една идея повече повече.

Ако не става и не става аз залагам на прекъснат кабел някъде преди въпросната машинка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 coupe

Мнение от pisarov » 25 Дек 2009, 22:39

oci написа:Колеги проблема ми е в заключването на капачката на резервуара машинката само отключва а като дам заключване неще да заключи.
Свалих самата машинка като и давам ток директно на нея си работи отключва и сменя ли поляритета заключва и не ми е ясно от къде идват сигналите и как точно става смяната на поляритета явно машинката е здрава, но се губи сигнала за заключване.
Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да помага.
Иначе си мислех да дръпна сигнала от задната врата и така да направя и резервуара да се заключва иначе централното си е оригално.
:D

Здравейте колеги и аз имам същия проблем с централното но при мен заключването на капачката не работи само когато я заключвам със дистанционото на алармата ,а когато я заключа с ключа сичко си работи :?: от каво може да е това някой имал ли е такъв проблем.

Е36 Fanatic!
Аватар
Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16

Мнение от ///Leonix » 26 Дек 2009, 12:36

Здравейте колеги, вижте ето тази тема. ;)
Изображение Изображение Изображение Изображение

Назад към E36