Проблем с климатроника
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с климатроника
Здравеите колеги, проблемът ми е следният..паля си колата и климатроника не работи,нито свети,нито може да се пусне,нищо само духа на макс климатика студено..единствено може да се спре като махна бушона ама ми спира и оборотомера на таблото..От какво може да е,и може ли да се прецака нещо друго ако я карам така до сервиза..
- pisarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 coupe
Re: Проблем с климатроника
Колега провери дане е това кондензаторче.прочети този линк http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=20980
Издърпай управлението и провери дали са ти закачени буксите.
Когато откачиш управлението и запалиш колата трябва да духа топло на max на предното стъкло.
Идеята е ако се прецака управлението да ти е топло през зимата и да не ти замръзва предното стъкло.
А ако се случи през лятото все ще издържиш до сервиза.
Когато се прецака "кондензаторчето" на управленито започва да се изключва само, но като се включи си работи нормално.
Когато откачиш управлението и запалиш колата трябва да духа топло на max на предното стъкло.
Идеята е ако се прецака управлението да ти е топло през зимата и да не ти замръзва предното стъкло.
А ако се случи през лятото все ще издържиш до сервиза.
Когато се прецака "кондензаторчето" на управленито започва да се изключва само, но като се включи си работи нормално.
Значи открих каде е проблема,а тои е вав самото управление на климатроника,нещо по електрониката....и във момента съм го махнал и вярно както казва колегата сега духа топло на макс...Питах един познат които се занимава с климатици и тои ми каза 4е точно тези климатроници за дигиталния говоря не този със вратките,се развалят много,нещо по самите платки......И сега си търся управлението някаде втора употреба,4е ново във Дару кар е 700лв. Някои ако продава може да ми се обади..
4 мнения
• Страница 1 от 1