Проблем с парното на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с парното на Е36

Мнение от black_hawk » 09 Дек 2009, 9:12

Колата е с двузоновия климатроник с врътките, по принцип парното духаше топло когато плъзгача за топло и студено е на топло и врътките на климатроника са на 22,23,24,25,26 градуса без значение, днес като тръгнах на работа колата загря а парното духаше студено, след което завъртях врътките максимално на дясно, тоест след 26 градуса в червеното и започна да духа топло, след това като върнах на 25 или 26градуса пак духа студено, значи само максимално надясно духа топло. Някой може ли да даде мнение по въпроса.
Благодаря предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Re: Проблем с парното на Е36

Мнение от shiko » 09 Дек 2009, 10:33

На моята кола има същия климатроник и при мен на централния въздуховод има врътка за топло и студено.Като пусна вентилатора и наглася напр. 24 градуса отдолу в краката започва да духа топло,а ако намаля температурата духа студено.А с горната врътка на въздуховода /тая с син и червен цвят/ си нагласявам какъв въздух да ми излиза от въздуховода.При мен климатроника работи само отдолу т.е. с въртенето на градусите се регулира температурата в краката.Иначе бях чел в една книжка че когато завъртиш до крайни положения градусите работи като обикновенно парно.Така е при мен,не знам дали е нормално.

Назад към E36