Странен проблем с подсветките на таблото - 1/2 не свети!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Странен проблем с подсветките на таблото - 1/2 не свети!?
Аз по същия начин смених крушката на халогените и вчера паля и гледам не ми свети там на изминатите километри, понаместих конекторите , пак запалих и същото. Я кажете и там ли е с крушка или се е прецакало нещо друго докато съм го местил. И ако е с крушка евентулно да кажете коя е, за да я сменя и пробвам пак. Дано се оправи. Някой ако вече се е сблъсквал с това и помогне ще съм му много благодарен.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
Re: Странен проблем с подсветките на таблото - 1/2 не свети!?
волана ми е чупещ и просто го сложих на най-долно положение
иначе, колеги, бяхте прави - крушките бяха дали фира.... наслагах навсякъде Осрам, тези тричките на таблото, основните, пак са осрам, 3 вата... сега свети доста по-добре от преди, работещите крушки бяха почернели направо....
скоро, живот и здраве, мисля да сменя всички лампи за освтление на купето с диодни...

иначе, колеги, бяхте прави - крушките бяха дали фира.... наслагах навсякъде Осрам, тези тричките на таблото, основните, пак са осрам, 3 вата... сега свети доста по-добре от преди, работещите крушки бяха почернели направо....
скоро, живот и здраве, мисля да сменя всички лампи за освтление на купето с диодни...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2