въпросче за джантета

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 18 Юли 2005, 9:22

Bavarishe написа:Мелоди тия снимки в галерията леко да са от Младост до Деницата

Снимките са от Младост в паркинга на Била. :)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 19 Юли 2005, 22:35

Indiana написа:На Войков джантетата вече са на мойта кола :mhihi: Освен ако не е намерил вече нещо друго..

Еее, браво - са ще има: "открийте разликите" :)

Честити :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Юли 2005, 0:25

фаст сори ама нещо неостана време да напраим експеримента .. ама ще го имам за в предвид .. друго искам да питам колегите http://www.autodisk.com.ua/cms.htm
продават се такива джанти и то доста изгодни цифрички .. някои чувал ли е нещо за тях освен че са турски и ги карат в цела европа дали е имал лично зимане даване с тях ;)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 20 Юли 2005, 2:43

Тия същите дет ги има на тънкана по горубляне ли са :?: Я някой дет се е преебал :mhihi: да каже за колко време/км се вкарват в квадратно уравнение че едно приятелче прирева за джантетки на тънкана.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Юли 2005, 12:47

не са по горубляне а в некфи центрове за гуми .. проблема им бил че са от едрозърнест алуминии и като се изкриват има опасност да се пукнат което ми казаха че се лепи не било болка за умиране ;) интересно на какви дупки издържат то и оргинална да праснеш ако не ги пазиш .... нова марка са и за сега няма рекламация това ми е последното инфо даже продавача карал с такива от няколко месеца и не се оплаква
http://www.motoexpert.bg/

Предишна

Назад към E36