Проблем с АБС - трепери педала ....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с АБС - трепери педала ....
Здравейте, Вчера врътвам на контакт и чувам някакъв странен звук нещо като вибрация .. трртртртртртртртртр .. лампата на абс светла звука спира и лампата изгасва... давам да паля.. същия звук... и плюс това по време на звука трепери педала. лампата на абс пак свети и не изгасва след това.. колата върви.. спира.. Ходих до един майстор.. вика че моторчето на абс се включвало.. ала бала.. някаква грешка е станала..
Какво може да е? Днес мисля да ходя на диагностика обаче прочетох тук из форума че може и да не го хване проблема.. пак много много не ми се прави диагностика че ще излезе още нещо.. по добре да не знам дето се вика.. по малко знаеш .. по добре спиш..
Какво може да е? Днес мисля да ходя на диагностика обаче прочетох тук из форума че може и да не го хване проблема.. пак много много не ми се прави диагностика че ще излезе още нещо.. по добре да не знам дето се вика.. по малко знаеш .. по добре спиш..
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Като не ти се ходи на диагностика карай така 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
ходих.. теста за абс показа 2 грешки .
1вата мисля код 137.. ама не помня точно.. на предно ляво колело някакъв смукателен клапан.. после изчезна грешката..
2рата точно 145-мотор на помпата/реле на мотор неизправна.
мисля да видя в книжката за ремонтии къде е това реле и да го сменя.
някой ако има някакви идеи какви може да са точно проблемите да пише..
майстора нещо почна да ми говори за счупен компютър на абс.. ала бала и нещо вкара съмнения че иска да искара повече парички. пак може и да греша. иначе диагностиката я гледах .. бош му беше системата..
1вата мисля код 137.. ама не помня точно.. на предно ляво колело някакъв смукателен клапан.. после изчезна грешката..
2рата точно 145-мотор на помпата/реле на мотор неизправна.
мисля да видя в книжката за ремонтии къде е това реле и да го сменя.
някой ако има някакви идеи какви може да са точно проблемите да пише..
майстора нещо почна да ми говори за счупен компютър на абс.. ала бала и нещо вкара съмнения че иска да искара повече парички. пак може и да греша. иначе диагностиката я гледах .. бош му беше системата..
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мноо си зле,и вяраш нямаш,ма то все пак е безценната 36-а с м40
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
на моята след като й сменихме накладките при по силно натискане на спирачките се усеща някво триене и ми се струва, че не спира добре ?
датчика беше некав фалшив и не го сложихме.
датчика беше некав фалшив и не го сложихме.

Re: Проблем с АБС
всъщност проблема продължава.
Купих друго реле втора употреба и пак същия проблем. Днес пробвах да почистя със специален спрей за контакти релето + още две места. резултат няма. Колата спира без АБС. За сега мисля да карам без сивото реле на което пише абс. Проблема в началото беше непостоянен. Постепенно се увеличи и в момента всеки път когато дам на контакт и пак досадния звук и светещ индикатор за АБС под километража.
Моля помогнете с някакви мнения.
Купих друго реле втора употреба и пак същия проблем. Днес пробвах да почистя със специален спрей за контакти релето + още две места. резултат няма. Колата спира без АБС. За сега мисля да карам без сивото реле на което пише абс. Проблема в началото беше непостоянен. Постепенно се увеличи и в момента всеки път когато дам на контакт и пак досадния звук и светещ индикатор за АБС под километража.
Моля помогнете с някакви мнения.
10 мнения
• Страница 1 от 1