Премигват ми светлините!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Премигват ми светлините!
Напоследък имам проблем. Светлините ми постоянно ми премигват, също лампичките по таблото. Ходих да ми замерят зареждането на акумулатора - всичко е наред. От какво може да става така. Някаква
ел. история, която не мога да разбера!
ел. история, която не мога да разбера!

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro

BOBSI написа::arrow: Е това е идентичен случаи на моя 100% са четки..при мен беше по същия начин ...мига табло, фарове, стопове всичко даже и плафона се едно си в дискотека
... към 40 лв. смяна с работа ми излезе (вече не помна беше мин. година
) но е там някъде
Да, май ще е като твоя проблем. Трябва да се направи, че е доста досадна работа, особено фаровете!

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
GRIPEN написа:На старата ми кола така мигаше всичко и се оказа не от четки а от някакьв стабилизатор ли е знам ли какво ,едно капсуловано чудо което е на динамото.Преди това сменях четки и не се оправи ,като го смених това и всичко заспа.Колата не е бмв ама принципа вероятно е сьщия.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
незнам защо мига всичко ако нещо не е наред трябва да примигва само лапмата на тока имам предвит на акумолатора и то да примижава , когато е от диодите. на другата ми кола преди години сменях алтернатора купих го от симеон за 100 кинта рециклиран смених си го и до ден днешен си премигва всичко много леко но ми мига с оборотите на алтернатора и сигурно ще да е от него .
Според мен щом мига всичко или са четки или роторнои намотки.
Според мен щом мига всичко или са четки или роторнои намотки.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
bmwdriver написа:Не е диоден блок,в случая говори за реле-регулатора.
Е то релето не е ли заедно с четките

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Е виждал съм какви са четките
... и имам представа как работят
въпроса е къде е релето тогава не е ли на четките ...то цялото не е ли реле и четки 

14 мнения
• Страница 1 от 1