Ксенон Н1-на халоганите !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- M-HuLiGan
- Потребител
-
- Мечтае да кара: M-power 3.2 E36
Ксенон Н1-на халоганите !!!
Колеги понеже много отдавна ми е мерак да си сложа
ксенон на халоганите моля ви светнете ме каде,
и как се закрепят баластите и как става номера
с кабелите на халогение.
И още едно питане има ли начин примерно след като имам ксенон на късите,
и примерно ако искам да карам само халогни и рингове ксенона на късите
може ли да го използвам само светкавицата като поздравилтелни без да ги влючвам ?
Ако има някой колега който знае
и има желание ще му закарам примерно
колата с ксенон кита да ми го монтира.
Благодаря
ксенон на халоганите моля ви светнете ме каде,
и как се закрепят баластите и как става номера
с кабелите на халогение.
И още едно питане има ли начин примерно след като имам ксенон на късите,
и примерно ако искам да карам само халогни и рингове ксенона на късите
може ли да го използвам само светкавицата като поздравилтелни без да ги влючвам ?
Ако има някой колега който знае
и има желание ще му закарам примерно
колата с ксенон кита да ми го монтира.
Благодаря

Re: Ксенон Н1-на халоганите !!!
искаш да ползваш един баласт за две крушки ли? Ако е така няма да стане. А за закрепянето си е чиста инпровизация. Кабелите са дълги и няма проблем със закрепването. Миналат седмица си свалях бронята да правя едни гнимастики и като я качих се сетих, че можеше да си закача баластите на гредата зад бронята и да не ми се мотат тия черва в коша, щото много мразя кабели да се разхвърлят в коша.
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
И аз съм я замислил тази интервенция с ксенона за халогените ама да видим кога ще се захвана.А иначе ще ти действа светкавицата тя е към дългите и е без значение дали си на къси,габарити или са ти изключени фаровете.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
честито за поредният дето ако го пипна с вирнати халогени и ксенони лично ще го следвам с колата да му счупя халогените !! замисли се за лупи на халогените за да не те псува всеки втори !!
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Според мен това е пълна глупост да се слага ксенон на халогените,защото те така или иначе с нобикновенните крушки заслепяват насреща(освен ако няма мъгла де),а представете си ако се сложи и ксенон това ще е смърт за насрещно движещите се МПС-та.Хора малко мислете с главите си преди да правите такива интервенции.НЕ СТЕ САМИ НА ПЪТЯ> 

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Скоро имаше такава тема...... и един колега беше дал едно клипче как се монтира ксенон на халогените,елементарно е просто режеш кабелите и ги наставяш за да се удалжът и да можеш да си сложиш трафовете горе в коша.........Иначе има голяма вероятност (като ти смъкнат бронята заради халогените с ксенона) да ти вземат и трафовете

Coulthard написа:честито за поредният дето ако го пипна с вирнати халогени и ксенони лично ще го следвам с колата да му счупя халогените !! замисли се за лупи на халогените за да не те псува всеки втори !!
Ма няма нужда да ме следиш, щи кажа къде съм, пък после да те видя как ще ми счупиш халогените

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
мисля че ме разбра правилно ... а относно това - форумни войни, с ти знаеш ли кой съм не ми се водят, и двамата караме едни и същи колиби

просто го направи като хората инвестирай едни 140-160лв. в халогени с лупи и след това сложи ксенон, ефекта е поразяващо добър .. щото не знаеш кога ще излезе някой подивял простак от някоя кола или някой идиот като мен ще влезе в насрещното и изгаси фаровете ей така да види кой е по прост не си заслужава човек така или иначе халогена ти е твърде ниско за да направи качествено разпръскване на светлина с висок интензитет и на всичкото отгоре няма ограничител по хоризонтала ...

просто го направи като хората инвестирай едни 140-160лв. в халогени с лупи и след това сложи ксенон, ефекта е поразяващо добър .. щото не знаеш кога ще излезе някой подивял простак от някоя кола или някой идиот като мен ще влезе в насрещното и изгаси фаровете ей така да види кой е по прост не си заслужава човек така или иначе халогена ти е твърде ниско за да направи качествено разпръскване на светлина с висок интензитет и на всичкото отгоре няма ограничител по хоризонтала ...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая тема се изчерпа...
10 мнения
• Страница 1 от 1