Накладките леко стържат

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 12 Юли 2005, 15:00

Ок. Благодаря ти предварително. Ще чакам!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DobrI » 12 Юли 2005, 23:33

аз преди месец сложих "Паджид" спират супер ,взех ги за 60 кинта много съм доволен и ако говорим за качество определено си заслужава парите ,повечето хора казват "наклатката трябва да е мека по добре да сменияш по често наклатки отколкото дискове ,нетрябва в наклатката да има месингови частици или медни " в тези наклатки определено няма и от тук до морето предните джанти станаха направо черни ,това е което мога да кажа и с което мога да бъда полезен при твоя избор.
Изображение

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 14 Юли 2005, 7:13

и аз не съм чувал лоша дума за паджит, като стана за смяна маиби отпред такива ще сложа.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Shubret0069 » 14 Юли 2005, 21:16

:OT: Мислех и аз да сменям накладки, защото като натисна по силно педала едната гума блокираше :!: Одеве я свалих да видя накладките в какво състояние са но се оказа че има още феродо.
Между другото реших да обезвъздуша малко и сега започнаха да ми блокират и двете предни гуми :!: Това маи не е нормално при ABS-a нали? Лампата свети от както съм купил колата, възможно ли е да се е прецакал ABS-а или да пробвам с нови накладки? На мокър път е направо ужас, само да натисна педала и веднага тръгва на една страна :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 14 Юли 2005, 21:54

Нормално - като ти свети лампата - АБС-а не работи. Иди на диагностика.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 14 Юли 2005, 22:27

Мойта лампа за накладките като ми светна и веднага отидох да ги сменят.Сложиха нови накладки и датчик, но лампата на накладките неще и неще да загасне :uups: .Ходих в Бош в Пловдив и те не ми я оправиха :( .Сега има някъв сервиз в Пловдив уж специализиран за БМВ, но все още ме е страх да отида при тях.Някой Ходил ли е в този сервиз.Намира се в края на Пловдив , като излизаш за Асеновград.

Предишна

Назад към E36