Проблем с багажника...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Проблем с багажника...

Мнение от Besnia2005 » 21 Ное 2009, 22:48

Проблема е следния: багажника ми беше елктронен, но електрониката се прецака, а благодарение на нея ключалката не се ползва и си седи винаги отключена и като се опитам да въртя с ключа за да я отключа, за да се отвори багажника заяжда, блокирана заради електрониката, та мисълта ми е: има ли начин да отворя багажника без да се налага да си оправям електрониката, нещо ключалката ли да счупя, не знам.. мисля, че ако я счупя т'ва няма да отключи блокажа или там каквото има заради електрониката, де да знам....
Мерси :)

:bchug:
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с багажника...

Мнение от metodi80 » 22 Ное 2009, 15:29

Колега какъв е тоя електронен багажник ...?!!! Сигурно имаш предвид централното заключване , като казваш "електронен" ...?! Аз Е36 с електронен багажник не знам да има ...освен ако не е някакъв модел по проект на НАСА .... :mhihi: . Принципно ключа на колата би трябвало да отвори багажника , дори да е задействано централното .... Ако все пак не успяваш да отключиш , вариянта е да влезеш в багажника като свалиш облегалката на задната седалка и от там да освободиш заключващия механизъм ... А най -добре си викни един ключар ... А ако имаш централно и то е сдало багажа , то оправи си го ... не виждам защо трябва да става по трудния начин , като нещата могат да стават лесно ...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Ное 2009, 15:32

metodi80 написа:вариянта е да влезеш в багажника като свалиш облегалката на задната седалка и от там...

Ако не е с падащи облегалки,разделени на 2 знаеш ли колко ще има да бърка докато стигне пантата :mhihi:
Колега опиши по-подробно какъв е проблема,защото много объркващо е написан първия ти пост
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 22 Ное 2009, 15:40

///MapTo написа:
metodi80 написа:вариянта е да влезеш в багажника като свалиш облегалката на задната седалка и от там...

Ако не е с падащи облегалки,разделени на 2 знаеш ли колко ще има да бърка докато стигне пантата :mhihi:

Е ти па сега .... той ще импровизира ....йога -мога , едно -друго ..... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 22 Ное 2009, 16:54

:nono: Щом е електронен,трябва си диагностика :D ... той компютЕра ще я отключи :mhihi:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 22 Ное 2009, 17:21

Явно колегата иска да каже,че е с централно заключване и сега машинката му не работи ли е блокирала в някакви положение и не може да си заключи багажника.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Giovanni » 22 Ное 2009, 21:47

Машинката не може да блокира ключалката.
Апарата се е развалил.
Махни кората и ще видиш апарата и машинката.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Ное 2009, 21:52

Giovanni написа:...

Е той човека ако можеше да го направи това,щеше да си е отворил багажника..нали това нищим сега как да стане..

До колегата с темата..напиши багажник и го пусни да ти търси само в е36...бях обяснявал преди време на колега със същия проблем как да го отключи,ама ме мързи да пиша сега. Вариантите са 2 - единия дащ отвориш багажника от към купето..демек да развиеш пантата,другия ключар...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Besnia2005 » 22 Ное 2009, 22:27

Не, не е централно или може и централно да е, но не мисля, че е, защото като го няма (централното) на багажника (копченцето което е изкарано за него, за отваряне и затваряне) пак си действа.До багажника през седалките е абсурдно да стигна, защото не се махат, а и има музика, която трябва да потроша, ако случайно махна седалките. Предполагам и аз, че има някакъв блокаж, който ако махна ще ми се отвори багажника, но въпроса е след това ключалката ще започне ли да функционира, защото, както споменах багажника е постоянно отключен и се регулира от това копче, но сега като е заяло ли де да го знам и аз няма отваряне. бтв сега ще видя темата с обяснението, мерси :)
Не е важна колата, важно е задкормилното устройство :)

Назад към E36