проблеми с ел стъклата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблеми с ел стъклата

Мнение от a4kata » 21 Ное 2009, 14:41

Колеги имам следният проблем с ел стъклата-значи по принцип си работят и всичко е ОК,но ей така както си карам примерно изведнъж спират и ако недай си боже това стане когато сам ги свалил ...ми се е налагало да карам сас свалени прозорци по 40-50 км вав студ и дъжд,.. и така както са отказали да работят изведнаж си зацепват и все едно нищо не е станало и аз си карам така до следва6тият гърч.Проверих в търсачката но не намерих подобен казус,,може ли някой препатил като мене да ме насочи каде да тарся проблема.Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Re: проблеми с ел стъклата

Мнение от djpamboss » 21 Ное 2009, 15:54

И при мен беше така и се оказа от бушона , беше гръмнал и някой го правил с жичка и от тресенето се разместваше и спираха от време на време от време на време тръгваха.
Та 1-вото което се сещам е да си провериш бувона на ел стъклата как е ...... :dunno:
Моя след като го смених се оправи !!! :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от viksan_1985 » 21 Ное 2009, 16:09

колега след като провериш бушона обърни жнимание и на копчетата на прозорците ,извадиги и напраскаи буксите с контактен спреи доста често се зацапват и дават ядове .аз докато го разбера разглобих и врати и машинки и накрая се оказа наи- простото. успех

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i e60 530d e61 535d

Мнение от CooL123Es » 22 Ное 2009, 11:04

здр.колега при мен гоимаше същия пр.аз съм с белите букси и са оказа пластинките по самите пъпки са получава нагар и неправи хубав контакт зачистиги с нещо с една игла и са оправят :D
Изображение

Назад към E36