проблеми с ел стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
проблеми с ел стъклата
Колеги имам следният проблем с ел стъклата-значи по принцип си работят и всичко е ОК,но ей така както си карам примерно изведнъж спират и ако недай си боже това стане когато сам ги свалил ...ми се е налагало да карам сас свалени прозорци по 40-50 км вав студ и дъжд,.. и така както са отказали да работят изведнаж си зацепват и все едно нищо не е станало и аз си карам така до следва6тият гърч.Проверих в търсачката но не намерих подобен казус,,може ли някой препатил като мене да ме насочи каде да тарся проблема.Благодаря предварително.
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Re: проблеми с ел стъклата
И при мен беше така и се оказа от бушона , беше гръмнал и някой го правил с жичка и от тресенето се разместваше и спираха от време на време от време на време тръгваха.
Та 1-вото което се сещам е да си провериш бувона на ел стъклата как е ......
Моя след като го смених се оправи !!!
Та 1-вото което се сещам е да си провериш бувона на ел стъклата как е ......

Моя след като го смених се оправи !!!

- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
колега след като провериш бушона обърни жнимание и на копчетата на прозорците ,извадиги и напраскаи буксите с контактен спреи доста често се зацапват и дават ядове .аз докато го разбера разглобих и врати и машинки и накрая се оказа наи- простото. успех
- CooL123Es
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 528i e60 530d e61 535d
здр.колега при мен гоимаше същия пр.аз съм с белите букси и са оказа пластинките по самите пъпки са получава нагар и неправи хубав контакт зачистиги с нещо с една игла и са оправят 

4 мнения
• Страница 1 от 1