проблем с шибидаха
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с шибидаха
Колеги става въпрос за е36 320 и купе ако има некво значение .Шибидаха взе да не работи въобще ,а преди извесно време работеше когато си иска ,прегледах бошоните не видях да има проблем не издава никъв звук прегледах из търсачката ма нещо не отривам точно този тип проблем ,ако може някои да помогне ще съм благодарен.МЕРСИ 

Re: проблем с шибидаха
да кажа само че имам едно същото бмв на части та ако става въпрос за моторче или некво реле ги имам стига някои да каже ако се е сблъсквал с тоя проблем от какво е 

- dobri_rally
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 coupe
- Мечтае да кара: M
аз го имах същия проблем.като запаля светва копчето и го отварям понякога гасне и няма ток.даже си бях взел едно шестограмче да го затварям като се наложи.не намерих проблема и пуснах една жица и сега съм 6.трябва да забележиш дали ти свети копчето постоянно
преди време бях намерил във форома един колега със същия проблем ,но сега не мога да намера темата там до ,колкото си спомням имаше някво решение
ще следя темата с интерес имам същия проблем колеги само където моито не свети даже понякога работи по някога не много странно и аз съм въоражен с шестограм 

и аз като купих баварката преди повече от 2 год. работеше когато си иска,и шестограма беше дежурен
накрая ми писна отидох при един еладжия,дупи се 30 мин.и не можа да открие от каде се губят тоците,свърза го директно и сега си работи без проблем даже и да е изваден клуча от контакта

накрая ми писна отидох при един еладжия,дупи се 30 мин.и не можа да открие от каде се губят тоците,свърза го директно и сега си работи без проблем даже и да е изваден клуча от контакта

само да кажа че дясното копче за стъклото ми не свети ,а лявото свети също така като отворя лявата врата лабичките в купето светят , а дясната като я отворя не светят ако има некво значение може и да не е свързано
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
на мен ми се размества бушона понякога и прави номера
9 мнения
• Страница 1 от 1