здравеите колеги имам някои въпроси за моя тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
здравеите колеги имам някои въпроси за моя тдс
значи първо като паля сутрин трябва да завъти няколко пъти и тогава пали и като запали започва да мени оборотите няколко секунди докато се нормализират.
А другият въпрос за моята 318-ка тдс е нешто което за мен и доста страно защото двигателя е след усновен ремонт и работи много добре но на високите обороти ни може да се изреже до крае в смисъл че един вит колата става тромава на високи обороти или по точно козано стига до едно полужение и не може и повече аа гъста е до дупка и това е на 4-5 скорост.и другото което съм забелязал е че ако върна малко гъста и тръгва за малко и пак до едно полужение.
не че е такъв проблем защото това е към 140-150км на 5-та и 110-120 на 4-та но за мен не и важна толкова скороста а да я развива по бързо и не знам къде е проблема.
и последно нормално ли е да свири турбото.
А другият въпрос за моята 318-ка тдс е нешто което за мен и доста страно защото двигателя е след усновен ремонт и работи много добре но на високите обороти ни може да се изреже до крае в смисъл че един вит колата става тромава на високи обороти или по точно козано стига до едно полужение и не може и повече аа гъста е до дупка и това е на 4-5 скорост.и другото което съм забелязал е че ако върна малко гъста и тръгва за малко и пак до едно полужение.
не че е такъв проблем защото това е към 140-150км на 5-та и 110-120 на 4-та но за мен не и важна толкова скороста а да я развива по бързо и не знам къде е проблема.
и последно нормално ли е да свири турбото.
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
Re: здравеите колеги имам някои въпроси за моя тдс
Колега на мен така ми играеха оборотите преди да си сменя помпата в резервоара.Беше изгоряла,зор палеше и менеше оборотите.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз по-скоро бих заложил на другата помпа с тва менене на оборотите след палене.
Турбото е нормално да свири, зависи колко, а за ускорението така е, да не си купувал 18-ка тдс.
БТВ не искаха ли вече поне основно за да изкараш книжка?

Турбото е нормално да свири, зависи колко, а за ускорението така е, да не си купувал 18-ка тдс.
БТВ не искаха ли вече поне основно за да изкараш книжка?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Прочети правилата как се пуска тема по правилният начин и използвай коректор, щото явно има нужда...
6 мнения
• Страница 1 от 1