Колеги каското покрива ли късо + пушек от таблото?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Вчера си отивам във супермаккета на пазар и вече напазарувал с пълни чанти,качвам се в колата пала и от таблото на е36 цата ми облак от дим излезе от таблото,веднага изключих от контакт и пак продължи да пуши яката,но в това време реагирах и изключих клемите на акумулатора за да не стане пожар,защото пожар в таблото доколкото зная няма гасене,колата си изгаря като факла,та така се...... Сетих че пълното каско покрива и щети от пожар,които напрактика си стана,щом имаше пушек и то доста.
Колеги интересувам се дали застрахователите при пълно каско покриват ли късо в таблото което пуши здраво когато колата се даде на контакт.
Вчера си отивам във супермаккета на пазар и вече напазарувал с пълни чанти,качвам се в колата пала и от таблото на е36 цата ми облак от дим излезе от таблото,веднага изключих от контакт и пак продължи да пуши яката,но в това време реагирах и изключих клемите на акумулатора за да не стане пожар,защото пожар в таблото доколкото зная няма гасене,колата си изгаря като факла,та така се...... Сетих че пълното каско покрива и щети от пожар,които напрактика си стана,щом имаше пушек и то доста.
Колеги интересувам се дали застрахователите при пълно каско покриват ли късо в таблото което пуши здраво когато колата се даде на контакт.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Колеги каското покрива ли късо + пушек от таблото?
Има ли под-форум в който да не си пуснал темата ?
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
незнам коя тема на подфорум би била най-подходяща,а и все пак исках да го видят повече хора,защото ми е спешно коега.Може някои да е имал подобен проблем,но да не се рови само в този подфорум. Затова пуснах 2-3 мнения в различни подфоруми. 

- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Трябва да покрива ,но най-точен отговор може да ти даде твоя застраховател .Преди това си прочети полицата.В раздела Общи условия е описано за какво плащат и за какво не.
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
michi69 написа:da tova 6te napravq
Mersi kolega
Прочети си полицата отзад пише всичко бе човек
6 мнения
• Страница 1 от 1