ПРОБЛЕМ с плафоните и ел. стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- staevski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36 1,8 i & DK E30
- Мечтае да кара: e 30-ската си преобразена
ПРОБЛЕМ с плафоните и ел. стъклата
Става въпрос за Е36, лявото стъкло не се затваря като заключа с алармата, иначе от копчето си работи. И плафоните светват при подаване на газ, като отнема гаснат, след това подавам и пак си светват и така. Явно става въпрос за някви токови аномалии ма не знам. Помагайте колеги и мерси предварително.
Последна промяна staevski на 07 Авг 2009, 8:34, променена общо 1 път
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
става въпрос за доста голям проблем може би
прегледай инсталацията но съдейки по опписаното по добре някой друг та ти я прегледа дето разбира от такива няща да не да имаш оголени кабели някъде и да стане някой голям фал
прегледай инсталацията но съдейки по опписаното по добре някой друг та ти я прегледа дето разбира от такива няща да не да имаш оголени кабели някъде и да стане някой голям фал
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: ПРОБЛЕМ!!!!!
staevski написа:Става въпрос за Е36, лявото стъкло не се затваря като заключа с алармата, иначе от копчето си работи. И плафоните светват при подаване на газ, като отнема гаснат, след това подавам и пак си светват и така. Явно става въпрос за някви токови аномалии ма не знам. Помагайте колеги и мерси предварително.
Проблема е в палчето на бравата

Това което се натиска при затваряне и гаснат лампите.
Нова бравата е омколо 60лв.
Втора ръка както намериш, ако взимаш втора ръка гледай да е от задна врата или от пасажерска, че шофьорската ще е като твойта

Това е общо взето.
И си оправи заглавието на темата, то трябва да подсказва съдържанието и, защото иначе е безполезна и няма да може никой да я намери след време когато му потрябва

- changethegame
- младши ентусиаст
-
vld написа:staevski написа:Става въпрос за Е36, лявото стъкло не се затваря като заключа с алармата, иначе от копчето си работи. И плафоните светват при подаване на газ, като отнема гаснат, след това подавам и пак си светват и така. Явно става въпрос за някви токови аномалии ма не знам. Помагайте колеги и мерси предварително.
Проблема е в палчето на бравата![]()
Втора ръка както намериш, ако взимаш втора ръка гледай да е от задна врата или от пасажерска, че шофьорската ще е като твойта![]()
Това е общо взето.
И си оправи заглавието на темата, то трябва да подсказва съдържанието и, защото иначе е безполезна и няма да може никой да я намери след време когато му потрябва

P.S. Само да отбележа, че при купето, лявото палчче става на дясната врата и обратно, могат да се менкат, при мен беше станало на лявата врата, ама в моргата като отидох лявото го бяха грабнали вече, но дясното е същото само трябва да се завърти наопаки

- staevski
- кандидат ентусиаст
-
Мерси много колеги остава само да пробвам и ще пишаchangethegame написа:vld написа:staevski написа:Става въпрос за Е36, лявото стъкло не се затваря като заключа с алармата, иначе от копчето си работи. И плафоните светват при подаване на газ, като отнема гаснат, след това подавам и пак си светват и така. Явно става въпрос за някви токови аномалии ма не знам. Помагайте колеги и мерси предварително.
Проблема е в палчето на бравата![]()
Втора ръка както намериш, ако взимаш втора ръка гледай да е от задна врата или от пасажерска, че шофьорската ще е като твойта![]()
Това е общо взето.
Прав е колегата това с плафоните и на мен ми се беше случило както и със стъклото, оказа се именно от палчето, беше протрило толкова че направо за смяна беше...
P.S. Само да отбележа, че при купето, лявото палчче става на дясната врата и обратно, могат да се менкат, при мен беше станало на лявата врата, ама в моргата като отидох лявото го бяха грабнали вече, но дясното е същото само трябва да се завърти наопаки
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Абе колеги, за какви 60 лв. му говорите на колегата? Единственото,което трябва да направи е да вземи с един поялник и да разтопи малко пластмасовото палче за да стане по-грапаво и да се запълне там където се е износило и проблема му е решен за години напред... Какви нови палчета какви 60 лв. Отнема не-повече от 2 минути лекичко разтапяне по цялото палче с поялника на пластмасата и след това сте готови ...
- changethegame
- младши ентусиаст
-
sineok_pi4_ написа:Абе колеги, за какви 60 лв. му говорите на колегата? Единственото,което трябва да направи е да вземи с един поялник и да разтопи малко пластмасовото палче за да стане по-грапаво и да се запълне там където се е износило и проблема му е решен за години напред... Какви нови палчета какви 60 лв. Отнема не-повече от 2 минути лекичко разтапяне по цялото палче с поялника на пластмасата и след това сте готови ...
Това също е добър вариант, а иначе колега щом не е от палчето проблема, само можем да гадаем...
- staevski
- кандидат ентусиаст
-
Затварянето на стъклото с алармата се оправи след като надърпах всички кабели включително и от комфорт модула и ги наредих наново и не можах да разбера какъв е проблема, но плафоните все още се ебават.
- staevski
- кандидат ентусиаст
-
Re:
sineok_pi4_ написа:Абе колеги, за какви 60 лв. му говорите на колегата? Единственото,което трябва да направи е да вземи с един поялник и да разтопи малко пластмасовото палче за да стане по-грапаво и да се запълне там където се е износило и проблема му е решен за години напред... Какви нови палчета какви 60 лв. Отнема не-повече от 2 минути лекичко разтапяне по цялото палче с поялника на пластмасата и след това сте готови ...
E най накрая, поялника оправи нещата, заблуждаваха ме копчетата на стъклата като ту гаснеха ту светеха, но точно от палчетата си беше проблема.

10 мнения
• Страница 1 от 1