искам малко помощ зо инсталация
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-to nastrani
искам малко помощ зо инсталация
здр колеги някои може ли да ми каже или покаже инсталацията за ел стъкла на е36 320 м50б20 91г на предните стъкла от каде се взема ток каде се връзва всичко нужно от минаване от ръчка към ел.така ония ден си взех си взех машинки със цялото устроиство и съм решил да направя тас процедура мн ще съм ви благодарен.
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
Re: искам малко помощ зо инсталация
никои ли немаже да ми каже......имам всички части машинки с целия механизъм копчета само бес инсталацията.
Колега в "Ръководства за ремонт и поддръжка на Е36" има линк към Bentley BMW E36 Service Manual Там я има цялата инсталация.
viewtopic.php?f=8&t=19053
viewtopic.php?f=8&t=19053
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
мерси колега но нищо немога до разбера на този саит пук и пише на англииски ако може нещо но български ще съм мн благодарен.
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Махни маншона на скоростния лост и виж дали има свободни букси около него. Ако има най-вероятно ще са за ел. стъкла. Искам да кажа, че колата ти може да има цялата или поне част от инсталацията за ел. стъкла. Виж и в кутията с предпазителите дали имаш 13-ти и 14-ти предпазител. Те участват в инсталацията на ел. стъклата.
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
мерси колега утре ще проверя начи аз зех колата бес ел стъкла пук имаше копчета до лоста явнонякога е имала.а ако няма изобщо букси как се сверзват каде + - от каде се вземат
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Ще ти трябва и контролния модул за ел. стъкла, ако го нямаш. Ето схемата на свързване:

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , ето ти пълната схема на предни и задни ел.стъкла (мисля че ще се ориентираш коя част от схемата ти трябва за предните ..., след като искаш схема , би трябвало да можеш да я прочетеш ...
).

На практика тове почти същото , което е показал колегата в предния пост ,но по синтезирано (и по прегледно спред мен ...).

На практика тове почти същото , което е показал колегата в предния пост ,но по синтезирано (и по прегледно спред мен ...).
8 мнения
• Страница 1 от 1