Голям разход
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: Голям разход
аз по-миналата седмица като беше по-топло минавах 80 км с 20 лв. (почти 10 литра), а тази седмица в студа със същото количество лампата светна на 60-тия км. Само градско каране.

- bо666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: 5-Serie GT
Колеги мерси ...:0 аз от всичко написано разбрах 2 неща : 1-да погледна или превантивно да сменя термостата и второ че разхода който ми дава на клинч е около нормалното... аз ,наистина я ползвам най-често да отида до работа (около 5-6 км в едната посока) и да се върна...то за обикаляне няма време ,а и на тоя студ каде да идеш ..най- много в някое кафе

BMW ,BMW -Какво друго му трябва на човек
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
Същата работа заредих 20лв. 10литра и лампата ми светна на 40км и си викам ебах му ма*ката и ламя ? тва нормално ли е ? иначе си минавам без проблем 100-так със 10 литра? а предното зареждане едвам изкретах 72км .. 

Колега с 10 литра и светването на лампата за резервата нищо не можеш да измериш
За да е долу-горе точно ти трябва поне 1 цял резервоар и пълнене пак до горе (до изключване или до гърловината (имай предвид, че разликата мезду двете може да е повече от литър)
За да е долу-горе точно ти трябва поне 1 цял резервоар и пълнене пак до горе (до изключване или до гърловината (имай предвид, че разликата мезду двете може да е повече от литър)
- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 36 320i Touring
- Мечтае да кара: Мазерати
- Детайли за колата: Стар чук - сребристо комби Е36 от 96-та.
Първоначално се бях спекъл, че моя бумър (320-ка) ми харчи много, ама сега като чета тия работи дето ги пишете се успокоих
Не, че не ми се вижда висок разхода ама... Та исках да питам, доколко може да се вярва на показанията на бордкомпа. Щото ако може - лоша работа - тоя дзвер ми дава 8,5 на 100 при нормално каране 90-100 км в час. В града не съм засичал точно но като сипя 20 литра 96 от петролския ми присветне лампата след 100-120 км. Добре, че я ползвам само като резервна та...

BMW Crash master
- Du4kata88
-
-
- Кара: nishto
- Мечтае да кара: samolet
Аз карам 320-ка с обикновенна газова гори ми 15л за 100км градско без да я жаля.Предишния ми мотор беше 1,8-115к пак с обикновенна газова 11л за 100км само на пилене ,на далго 10л -100км колкото може да варви (затова вече е с нов двигател) според мен си горят нормално колите ни все пак е БМВ и не са малки двигателите а и малките не са мн мн икономични говоря само за бензиновите 

- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Както пишеше в подписа на един колега(не се сещам кой беше)-"БМВ караш а ти е скъпо"

- Neeky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го на М3мицин
- Мечтае да кара: Е36 М3
darko1 написа:Както пишеше в подписа на един колега(не се сещам кой беше)-"БМВ караш а ти е скъпо"![]()

Аз карам М50620, а брат ми кара М52620 и се въртим около 13-100 км (градско) и около 8-100 км (извън града) +/- 1-2 литра (ВСИЧКО ОПИРА ДО ДЕСНИЯ КРАК)

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
За колегите които карат на къси разтояния и колата не може да загрее , като сменят маслото да си сложат 0 или 5 W -40 , ще им свали разхода особенно зимата когато е по-студено 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2