каръщина...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
каръщина...
Загубих си ключа...оказа се че е с чип и неможе да се направи....в Дарукар ми искат 150 кинта, тва не е толкоз голям проблем , ама трябва да седя 1-2 седмици без кола докато дойде от Мюнхен новия....некви Идеи

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Това което ми идва на ум е, че е много по-лесно да премахнеме защитата на самата кола от този "чип" от колкото да си играеме да симулираме такъв "чип" ... ще разпитам един авер и щи пиша 

R.I.P Landikar
- Гост
-
в тоя ред на мисли ... някои може ли да ме светне от къде мога да намера програматор за такива чипове .. 1 познат има сичко програми ала бала само че точно някфа джаджа няма за да почнем да праим такива ключове .. не става въпрос да се крадат коли а просто ключаря да ти напраи ключ а ние ти напраим чипа и да перкаш с 200 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Не се мъчете с глупости момчета!
Програматор за ЧИП няма такъв!
Има четец на инфото от чипа или пълно изтриване за да се махне ключа като опция!
Иначе четеце е към 3000 евро
Работя с електронни компоненти и доставям почти всички видове чипове и интегрални схеми-този не се предлага,пробвал съм да поръчам
Единствения вариант е както се казя да се махне защитата на колата-но е доста съмнително да стане преди тези 2 седмици
Има начин да ти запаля колата и така НО еднократно
Програматор за ЧИП няма такъв!
Има четец на инфото от чипа или пълно изтриване за да се махне ключа като опция!
Иначе четеце е към 3000 евро

Работя с електронни компоненти и доставям почти всички видове чипове и интегрални схеми-този не се предлага,пробвал съм да поръчам

Единствения вариант е както се казя да се махне защитата на колата-но е доста съмнително да стане преди тези 2 седмици

Има начин да ти запаля колата и така НО еднократно

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
bam-bam написа:в тоя ред на мисли ... някои може ли да ме светне от къде мога да намера програматор за такива чипове .. 1 познат има сичко програми ала бала само че точно някфа джаджа няма за да почнем да праим такива ключове .. не става въпрос да се крадат коли а просто ключаря да ти напраи ключ а ние ти напраим чипа и да перкаш с 200
Абе, отидох 1 път да питам дали могат да ми направят такъв ключ и ми казаха, че могат да ми направят ключ, който само да отключва колата,но не може да я запали

Преди няколко дена разбивахме няква врата на 1 дом, та около 7 часа я пробвахме, т.е. 1 ключар, който казват, че бил от най-добрите я пробва, то проблемът беше, че вратата беше огъната като карта за игра от шутове, ама както и да е... Та, този човек каза, че може да ми направи такъв ключ и имал машинка, в която вкарва моя и вижда какъв ми е чипът.
Ако на някой му трябва, мога да му дам кординатите на този човек. Не знам обаче до колко може да свърши работа

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз съм осеял цяла София с ключове за мойта кола
Преди си извадих един резервен, след това още три, за да си имам, а сега ми е остана само един. Демек три са хванали крака някъде
Това беше малко офф-топик. Успех с колата! 

В крайна сметка реших да проверя и в Камор......ключа се оказа с 20 лв по-евтин от Дару , а доставката 2 дена...бях много доволен....та в четвъртък или най-късно петък очаквам да "проходя "отново.....даже ми предложиха да си избера ключ с дистанционно, с осветление и т.н.т.....ама нали много ги губя поръчах същия 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Как изглежда тоя ключ с чипа за твойта кола 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Гост
-
12 мнения
• Страница 1 от 1