Градско - много висок разход; извън градско - нормален...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Градско - много висок разход; извън градско - нормален...
Ако я караш душманската ще ти гори много все пак е старо БМВ. Пробвай да покараш леко и нормално без да правиш рекорди.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Пробвал съм, ама не става...
Просто си ме сърби крака и не мога да карам с под 4000 rpm...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
drago_pavlov написа:Пробвал съм, ама не става...Просто си ме сърби крака и не мога да карам с под 4000 rpm...
К'во задаваш тъпи въпроси тогава

А за колко време минаваш еди каква си дистанция и колко дрифтиш не си мисли че е много геройско

Да пази господ ама да не те слушаме по късните новини .....
Звучиш като 18 годишен , който по скоро искаше да се похвали , че се учи да дрифти по улиците на града и кара много бързоооо БМВ .......

Мързеше ме да чета всички постове над моя, но като гледам колега, колата ти може да е:
За нов термостат
Ламбда сонда
Моторче на празен ход
Иначе 316 си си взел да дрифтиш а?:)
Ако постоянно я караш над 4,000 рпм я дочупи и си вземи 328
пак ще ти харчи толкова
Но стига със спама, провери си тези неща, ходи на диагностика почети във форума ... ако не горното изречение и успех
За нов термостат
Ламбда сонда
Моторче на празен ход
Иначе 316 си си взел да дрифтиш а?:)
Ако постоянно я караш над 4,000 рпм я дочупи и си вземи 328

Но стига със спама, провери си тези неща, ходи на диагностика почети във форума ... ако не горното изречение и успех

- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
според мен проблема с високия разход идва от това , че нямаш катализатор и ламбдата се лъже и налива гориво . иди на диагностик и го питай как се маха сондата , там се слагаше някакво съпротивление май .... др вариант е да си сложиш резонатор .
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
boywalking написа:Тука съм готов не да се скарам, а да се сбия... щото никой не ми вярва...
изкарам ли я на дълго (за над 200км говориме) над 8 немое ми качи как и да я карам....
преди няколко месеца като се прибирах от морето - 2ма души в колата от бургас до софия в перфектното време, и нямаше много коли по пътя съм карал на 5-та в червеното където пътя позволява.... на отиване малко по-кротко - тогава над 180 не съм качвал....
общия разход отиване и връщане ми беше под 8 - никва идея що толкова малко при тая скорост - а на морето не е карана изобщо.... обаче за тия 1000 км ми изяде около 1.5 литра масло

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
djpamboss написа:drago_pavlov написа:Пробвал съм, ама не става...Просто си ме сърби крака и не мога да карам с под 4000 rpm...
К'во задаваш тъпи въпроси тогава...."Що ми гори много колата?"
карай под 4000 оборота и ще ти гори малко ......
А за колко време минаваш еди каква си дистанция и колко дрифтиш не си мисли че е много геройско.......
Звучиш като 18 годишен , който по скоро искаше да се похвали , че се учи да дрифти по улиците на града и кара много бързоооо БМВ .......![]()
![]()
Чакай малко бе колега, недей да се палиш толкова... Аз ако исках да се хваля, щях да въртя гуми пред някое училище и да обяснявам на осмокласничките колко добър дрифтаджия съм...

Просто като я купих май месец с 20 лв. минавах 95-100 км., а от август насам с 20 кинта минавам 60 км., като не съм си променил начина на каране изобщо... Единственото което съм направил е да махна катализатора, но тогава не усетих такава драстична ралика в разхода...
П.П. Колкото до късните новини - аз не се уча на дрифтове по магистралата със 150, нито в 5 и половина в задръстванията...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:djpamboss написа:drago_pavlov написа:Пробвал съм, ама не става...Просто си ме сърби крака и не мога да карам с под 4000 rpm...
К'во задаваш тъпи въпроси тогава...."Що ми гори много колата?"
карай под 4000 оборота и ще ти гори малко ......
А за колко време минаваш еди каква си дистанция и колко дрифтиш не си мисли че е много геройско.......
Звучиш като 18 годишен , който по скоро искаше да се похвали , че се учи да дрифти по улиците на града и кара много бързоооо БМВ .......![]()
![]()
Чакай малко бе колега, недей да се палиш толкова... Аз ако исках да се хваля, щях да въртя гуми пред някое училище и да обяснявам на осмокласничките колко добър дрифтаджия съм...![]()
Просто като я купих май месец с 20 лв. минавах 95-100 км., а от август насам с 20 кинта минавам 60 км., като не съм си променил начина на каране изобщо... Единственото което съм направил е да махна катализатора, но тогава не усетих такава драстична ралика в разхода...
П.П. Колкото до късните новини - аз не се уча на дрифтове по магистралата със 150, нито в 5 и половина в задръстванията...
Да не си го махал

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Еми да не съм, ама като беше задръстен... Всичко излизаше между колектора и тръбата, а от там - в купето... Беше нещо като газове камера тая кола... 

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Еми да не съм, ама като беше задръстен... Всичко излизаше между колектора и тръбата, а от там - в купето... Беше нещо като газове камера тая кола...
Купи си нов и готово или виж има теми за друг вариант по евтин с резонатор
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2