имам нужда от савет

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: имам нужда от савет

Мнение от uli4nika » 11 Ное 2009, 18:23

ивчо3 написа:Ах тези продавачи, колко лесно може да се решат такива дребни проблеми като светещи лампички по таблото, все акъл трябва да ви давам. Сваляте таблата и всички крушки, без тези на акумулатора и на маслото и готово. Бронята я лепнете с някакво канцеларско лепило, мазнете с кит и боя с четката. Спуканото стъкло се оправя при майстор за рециклиране на автостъкла, удара отдолу.........- еееееее, няма ся да завирате носа на продавача там, перката на радиатора най-лесно се оправя. Казвате на купувача, че този модел- 318 tds, има само една перка пред радиаторите и тя е едновременно за климатика и радиатора на охлаждането. За да предотвратите прегряването, разглобете таблото и забодете някакво телче, задължително с черен цвят, което да ограничи надясно от средата движението на стрелката, указваща температурата на охлаждащата течност

:D :D :D :D колега незнам ,ако тръгнеш да продаваш кола кой ще ти я купи :mhihi: :mhihi: :mhihi: с този пост :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д

Мнение от muk_83 » 12 Ное 2009, 14:07

леле Ивчо да не дава господ да си купувам кола от теб пази боже направо ме удари от земята, но пак сьветите са много добри за тези който практикуват този бизнес

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 12 Ное 2009, 14:12

muk_83 написа:леле Ивчо да не дава господ да си купувам кола от теб пази боже направо ме удари от земята, но пак сьветите са много добри за тези който практикуват този бизнес

Мойта кола е малко по-добре тунингована и за това не я продавам, случайно да не се мина. :mhihi: Писах тези глупости, защото имам чувство, че автора на темата си прави майтап.

Предишна

Назад към E36