Съвет от знаещи и пробвали -окачване Е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- philio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW и още нещо
- Мечтае да кара: турбо-колело
Re: Съвет от знаещи и пробвали -окачване Е36?
моя компот е с червени отзаде и с подложки от транспотна лета и е екстра (височина като с нормални - твърдост като на червени и много добре се държи в завои) щях да си сложа и предни но тези дето ги имах бяха счупени по една намотка
До 30мм сваляне само с пружини, няма проблем занормалните амортесьори, амо амортесьорите са къс ход, може и по-ниски пружини. Но и с 40 да е няма грижи, поне личното ми наблюдение е такова. Проблем с упирането няма да имаш, просто джантите са си за е36 и няма да има пробем с опиране дори с окачване 60-40.
- philio
- кандидат ентусиаст
-
ако е с нормално и сложи баш червено е повече от 30мм. и става кофти за аморт.
аз съм виждал такова дето в спряло състояние изглежда добе но шоковете на аморт. се бяха разпаднали (от хубавите ни пътища разбира се )
сменихме ги и след месец почнаха един по един да си отиват (амотр.)
сега колата е с нови билтщаини и с подложки вече повече от 30 000км. скоро момчето я продаде та не мога да кажа как е в момента
аз съм виждал такова дето в спряло състояние изглежда добе но шоковете на аморт. се бяха разпаднали (от хубавите ни пътища разбира се )
сменихме ги и след месец почнаха един по един да си отиват (амотр.)
сега колата е с нови билтщаини и с подложки вече повече от 30 000км. скоро момчето я продаде та не мога да кажа как е в момента
- philio
- кандидат ентусиаст
-
лошото е че подложките бяха от англия (оригинални D&W) ,но съм гледал и в Ем-коплект не по лоши само малко по тънки, ония си бяха червени с щампа и дебели около 2.5см. иколата изглеждаше нормално висока.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2