Тавана ми увисна.Помагайте

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Тавана ми увисна.Помагайте

Мнение от Ritzi » 24 Юни 2005, 17:15

Тапицерията на тавана ми увисна е си е е...майката.Много кофти.Ако някой има идея куде да отида в Пловдив да ми я оправят моля го да пише.Надявам се да ми кайете и колко ще ми струва.Благодаря предварително

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 24 Юни 2005, 17:29

Ще те разочаровам, ама това не се оправя. Ще те залъжат, че ще стане супер, а после ще има да се псуваш. Тия тапицерии се залепват фабрично с висока температура за много кратко време за да не се стопи дунапрена. А щом е увиснал тавана значи дунапрена е сдал багажа. Аз имах Омега и при нея при едно пране на тапицерията(даже не бях искал да перат тавана, ама те момчета инициативни...) целия таван падна. Отидох при един тапицер-"голям майстор". Уж щеше да почисти кората идеално от дунапрена, после да залепи нова дамаска. И какво? Едно голямо лайно изсра на моя таван. Първо не залепи дамаската навсякъде. Второ не почисти дунапрена както трябва и на места имаше малки бубунки. И трето взе ми 50 лв., а се оказа че има тавани втора употреба за 60-65 лв. Така че не се мъчи да го оправяш, а търси читав таван 2-ра ръка.
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Юни 2005, 23:00

Напиши ТАПИЦЕР в търсачката на форума и ще ти излязат към десетина теми по този въпрос. Ще намериш много полезна информация, както и контакти към конкретни препоръчани тапицери, които биха могли да ти помогнат. Успех ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Юни 2005, 2:50

боса така си мислиш щото не си виждал моя таван които ми излезна 70 лв .. е мерси да взема 2ръка и да ми увисне другата година пак ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Юни 2005, 7:11

добре де дай го видим че и аз искам да си подновя колонките поне
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Юни 2005, 21:03

пич и да го снимам нищо няма да разбереш ... някой хора от форума го бяха виждали като сам идвал на екото .. те могат да кажат как е .. сещам се само за бобси и лоудривера маи нямам идея за други също могат да кажат и за седалките как бяха станали така че не става с снимка

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Юни 2005, 21:46

еми пращай ни тогава да се лепим и ние

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Юни 2005, 1:36

мисълта ми беше по скоро да си направиш нов таван щото аз сам ти малко далеко за да си го направиш тука но аз сам много доволен .. въпроса е да си намериш някои свестен майстор при вас ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 26 Юни 2005, 3:22

далече на 1 час път с БМВ и за по-малко ;) ти кажи пък ние групово ще идем

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Юни 2005, 19:36

утре ще отида до майстора да го питам .. но по спомен моя таван май стоя 1 ден при него докато го направи така че евентуално трябва да го предупредя и тогава да дойдеш .. пък и наи добре да си избереш ти плата от сф че тука избора е беден ... пък и може наместо да видиш моя ако не ти хареса ще пиинем 1 бира ше се полъжем малко и ще си се прибереш ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Юни 2005, 1:02

бароне днес питах .. 30 лв само работа избираш си плат от сф и идваш .. 60-70 с плат от тях но не знам дали техния ще ти хареса ... ти си решаваш ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 29 Юни 2005, 9:53

сериозно !!!!! ще купя плат и ще пиша на лс

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 29 Юни 2005, 9:56

Лорд :arrow: Джордж Гордън Байрон ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ruskia_bg » 29 Юни 2005, 21:00

От Пловдив съм и скоро направих тази процедура. Избрах един тапицер от село Труд. Препоръчаха ми го от много места. Всичко ми излезе 100лв (работа, материали) за тавана,люка и 4-те колонки. Ако се интересуваш още. ще ти дам телефон за да доидеш да видиш как е станало. и за да ти обясня как да го намериш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 30 Юни 2005, 11:41

мерси брат и тебе ще те имаме впредвид.
Чакам да се съберем поне двама да дойдем заедно и да делнем пътя
айде никойли не иска да си освежи тавана

Назад към E36