Проблем с мигачите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- batko_koko
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с мигачите
Като пусна дясният мигач и като премигне два, три пъти и засяда и започва да свети постоянно. като пусна авариините пак премигват два три пъти мигачите и пак дясният започва да свети постоянно а левият изгасва. и се полочава абсолютен блокаж, по никакъв начин не мога да го изключа и да включа левият. нито с аварийните нито с лосчето. Даите мнение от какво може да е и как да го отстраня.
- batko_koko
- кандидат ентусиаст
-
Аз ще пиша разбирасе стига да го разбера. Но на мен ми го плави много често и ме дразни. А кое е рилето на авариините как да го разбера?
Виж това, дано го разбереш....малко е объркано, но като застанеш пред колата се поизяснява... http://www.unofficialbmw.com/e36/electrical/e36_relay_locations.html
Релето трябва да е дълго черно, а останалите да са шарени... това намерих като инфо....
На едно друго място пишеше, че за двата мигача (ляв, десен) си има различни релета....
иначе бушоните са 2, но не е от тях проблема!
Релето трябва да е дълго черно, а останалите да са шарени... това намерих като инфо....

На едно друго място пишеше, че за двата мигача (ляв, десен) си има различни релета....

5 мнения
• Страница 1 от 1