Проблем с мигачите

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с мигачите

Мнение от batko_koko » 29 Юни 2005, 11:21

Като пусна дясният мигач и като премигне два, три пъти и засяда и започва да свети постоянно. като пусна авариините пак премигват два три пъти мигачите и пак дясният започва да свети постоянно а левият изгасва. и се полочава абсолютен блокаж, по никакъв начин не мога да го изключа и да включа левият. нито с аварийните нито с лосчето. Даите мнение от какво може да е и как да го отстраня.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 29 Юни 2005, 11:41

Такива номера обикновено се дължат на релето. Пробвай да го размърдаш, свали го, почисти и пробвай пак. Абе най-добре вземи от друга Е36-ца за проба...
Ама защо пък само на десен мигач... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 29 Юни 2005, 11:59

И с моите се получава така отвреме на време :mhihi: особенно ако я оставя на аварийни задължително става така, затова си мисля че е релето но докато не започне да ме дразни и да го прави по-често не мисля да бутам ;) Аре ако разбереш от какво е пиши ,че да не се чудя и аз като му дойде времето.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batko_koko » 29 Юни 2005, 12:19

Аз ще пиша разбирасе стига да го разбера. Но на мен ми го плави много често и ме дразни. А кое е рилето на авариините как да го разбера?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 29 Юни 2005, 13:09

Виж това, дано го разбереш....малко е объркано, но като застанеш пред колата се поизяснява... http://www.unofficialbmw.com/e36/electrical/e36_relay_locations.html
Релето трябва да е дълго черно, а останалите да са шарени... това намерих като инфо.... :roll:
На едно друго място пишеше, че за двата мигача (ляв, десен) си има различни релета.... :dunno: иначе бушоните са 2, но не е от тях проблема!

Назад към E36