изписва ми се inspection

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

изписва ми се inspection

Мнение от mcren » 29 Окт 2009, 17:23

днес като запалих на километража от доло ми изписа inspection и едно чесовниче.какво трябва да означава това?
prodava se bmw e36 320 i sedan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: изписва ми се inspection

Мнение от bum_bum » 29 Окт 2009, 17:58

Означава, че ако беше нормален ентусиаст в нормална държава щеше да посетиш оторизиран БМВ сервиз за да ти извършат редица прегледи по колата, предписани да се правят на определени километри.
Но тъй като тук не сме нормални ентусиасти и живеем в ненормална държава ще си караш така или ще си го занулиш и ще забравиш за случая пък после като продаваш колата ще и искаш 10-20% над нормалната пазарна цена, защото е безкомпромисно поддържана от БМВ ентусиаст :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 29 Окт 2009, 19:29

bum_bum написа:Означава, че ако беше нормален ентусиаст в нормална държава щеше да посетиш оторизиран БМВ сервиз за да ти извършат редица прегледи по колата, предписани да се правят на определени километри.
Но тъй като тук не сме нормални ентусиасти и живеем в ненормална държава ще си караш така или ще си го занулиш и ще забравиш за случая пък после като продаваш колата ще и искаш 10-20% над нормалната пазарна цена, защото е безкомпромисно поддържана от БМВ ентусиаст :mhihi:

:yes: напълно прав както винаги
:driving: :dunno: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 29 Окт 2009, 19:49

bum_bum написа:Означава, че ако беше нормален ентусиаст в нормална държава щеше да посетиш оторизиран БМВ сервиз за да ти извършат редица прегледи по колата, предписани да се правят на определени километри.

прав си обаче с едно изключение кви са тия 10-20 процента под 40 се излагаме
prodava se bmw e36 320 i sedan

Назад към E36