изписва ми се inspection
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
изписва ми се inspection
днес като запалих на километража от доло ми изписа inspection и едно чесовниче.какво трябва да означава това?
prodava se bmw e36 320 i sedan
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: изписва ми се inspection
Означава, че ако беше нормален ентусиаст в нормална държава щеше да посетиш оторизиран БМВ сервиз за да ти извършат редица прегледи по колата, предписани да се правят на определени километри.
Но тъй като тук не сме нормални ентусиасти и живеем в ненормална държава ще си караш така или ще си го занулиш и ще забравиш за случая пък после като продаваш колата ще и искаш 10-20% над нормалната пазарна цена, защото е безкомпромисно поддържана от БМВ ентусиаст
Но тъй като тук не сме нормални ентусиасти и живеем в ненормална държава ще си караш така или ще си го занулиш и ще забравиш за случая пък после като продаваш колата ще и искаш 10-20% над нормалната пазарна цена, защото е безкомпромисно поддържана от БМВ ентусиаст

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
bum_bum написа:Означава, че ако беше нормален ентусиаст в нормална държава щеше да посетиш оторизиран БМВ сервиз за да ти извършат редица прегледи по колата, предписани да се правят на определени километри.

bum_bum написа:Означава, че ако беше нормален ентусиаст в нормална държава щеше да посетиш оторизиран БМВ сервиз за да ти извършат редица прегледи по колата, предписани да се правят на определени километри.
прав си обаче с едно изключение кви са тия 10-20 процента под 40 се излагаме
prodava se bmw e36 320 i sedan
4 мнения
• Страница 1 от 1