bmw 318 is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
bmw 318 is
колеги може ли да ми кажете каква може да е причината поради която климатроник на бмв 318 96 година не иска да тръгне ?? вобще не иска да светне ?? моля ви помогнете
Re: bmw 318 is
roko_ri4i написа:колеги може ли да ми кажете каква може да е причината поради която климатроник на бмв 318 96 година не иска да тръгне ?? вобще не иска да светне ?? моля ви помогнете
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Ако ти включва компресора, а не духа студено - нямаш фреон....
ако не включва компресора - може да от някое реле, да не стига ток до компресора, да ти се е скъсал ремъка за компресора, да не ти работи копчето за климатика (при мен беше това
)
виж си тоците по напред
ако не включва компресора - може да от някое реле, да не стига ток до компресора, да ти се е скъсал ремъка за компресора, да не ти работи копчето за климатика (при мен беше това

виж си тоците по напред
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- metodi80
- старши ентусиаст
-
roko_ri4i написа:колеги може ли да ми кажете каква може да е причината поради която климатроник на бмв 318 96 година не иска да тръгне ?? вобще не иска да светне ?? моля ви помогнете
Колега , щом изобщо не иска да светне управлението , вероятно проблема е в самото управление (провери тоя прословут кондензатор или таралежа - има теми в подраздел "Полезни теми и линкове свързани с Е36" , там можеш да научиш повече по въпроса ...). Провери си и тоците , виж предпазителите и т.н. А ако управлението свети , но не духа студено , тогава проблема ти е или в лиспа са фреон или в самия компресор и така ...
5 мнения
• Страница 1 от 1