моля за помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-to nastrani
моля за помощ
имам едно питани свързано с централното.значи проблема е следния заключвам колата с ключа е сле 2 секунди колата се отключва сама защо така и немога да я зяключа кажете от кво може да е тва. 

Re: моля за помощ
На мен ми с еполучаваше така... Беше станало нещо с кабелите които са на задниа капак за багажника. Имаше някакав прекъснат,окъсяваше нещо маи. Но при всяко едно положение, според мен, е нещо по кабелите които водиат към някоя от машинките.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
diqn_bs написа:имам едно питани свързано с централното.значи проблема е следния заключвам колата с ключа е сле 2 секунди колата се отключва сама защо така и немога да я зяключа кажете от кво може да е тва.
Колега , това "явление" не е нещо нетипично за Е36 .... И не си само ти така (ако това ще те успокои) ... Доста колеги съм чувал да се оплакват .... Както колегите преди мен са ти казали - провери си снопа с кабелите при багажника ...Но има и друго ....При мен този проблем идваше от това , че механизма на багажника не беше добре настроен и често пъти като заключвах , чува се че централното сработва и заключва уж всичко и моментално след това се отключва ...Първо мислех , че ми е скапан модула , но ..... веднъж както се заключи и съвсем случайно отидох до багажника и установих , че всичко е заключено но багажника не е и като натиснах бутончето и си го отворих ... Та след като си настроих заключващия механизъм вече тоя проблем със отключването ми изчезна .... Това , което се опитвам да ти кажа е , че проблема може да е в модула от една страна , а от друга , може някоя от вратите или багажника да не се заключват добре и това е "рефлекс" на централното да се самоотключи сам ... Та провери дали мехнизмите на багажника и на вратите се затварят "мазно" ....
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
мерси ще проверя каде са тес механизми че от 2 дена го имам бмв-то преди тва имах е30
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Плафоните присветват ли ти докато караш ,ако да може и от палчетата на ключалките на купето да е-разменяш ги и ще искараш още някоя година
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Garito
- Потребител
-
- Кара: 318is
- Мечтае да кара: E46 М3 3.2SMG
и аз имах същия проблем и се оказа,че е от кабелите в багажника.виж ги 

- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
ми да присветват.каде са тес палчета и кое трябва да разменя имам колата от два дена и не сум мн наясно ако може снимков материал ще съм мн благодарен.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
В другата ти тема ти написах някои неща... вероятно това ще ти отговори на въпроса "Защо тази бе заключена?"... 

9 мнения
• Страница 1 от 1